As prefera sa fiu un calut de mare de ce) la ei barbati nasc si plus ca sunt si ft frumos
Pai daca eu fiu as peste un (rechin) omora as toti pe acest site dupa. Voi nu stiti citi sa scriu ce eu asa nu-i? Tine pe omora primul pe deoarece meu raspunsul foarte este plictisitor asa-i nu?
As fi trait bine fara sa aud raspunsul asta al tau ^_^ un sfat ar fi sa scrii cat de cat corect, ca sa nu creada unii de aici ca esti analfabet.
Umm T/A . Nu suntem la ora de limba romana ca sa imi zici ce sa fac prietenas . Daca tu nu stii de prostia mea si a UNORA pentru a amuza lumea treaba ta.
A,te dai glumet.mi*au placut mult glumele. mai uita-te pe replici.ro si mai vorbim, o zi buna sa ai
Imi pare rau ca unii dintre voi nu stiu de cuvantul; idee, si plictiseala,. ia de aici, uite aici..http://dexonline.ro/
Scuze de inconvenient tataie. Poate imi dai u lectii mintii mele care a pus stapanire pe cuvvantul duiosie . Ti-au placut mult? Nyah, ma prostesc mereu cand zic ceva si nu prea am chef sa fac glume... de ce esti asa serios? este T/A...
Ceri răspunsuri neplictisitoare la o întrebare stupidă. *şi plictisitoare* Ceva nu se leagă.
Julyly2089 întreabă: