Să-mi trag palme, pui cele mai idioate întrebări, cred că ai ceva probleme la cap.
Închid ochii. "iubire scăpa de chiloții aia urâți ca să pot deschide ochii si sa te privesc în costumul lui Eva și data viitoare cumpărați chiloți sexy. " și apoi ne apucam de treaba.
Păi, în primul rand î dai foc si mă duc la magazin sa cunpar ceva de doamne ajuta...
Salut fratele meu
As propune ca dupa sex sa ne culcam dezbracati si intr-un moment de neatentie, de preferat dupa ce adoarme, poate pentru siguranta i-as pune si o batista cu cloroform, ca poate se prefacea ca doarme, i-as piti budigaii intr-un loc foarte bine gandit, si i-as vinde pe piata neagra. Piesele acestea de vestimentatie sunt extrem de rare, imeagineaza-ti doar cum oamenii bogati si batrani si-ar dori sa poata resimti inca o data confortul oferit de calitatea produselor de mult apuse, ar plati enorm, poate chiar in organe sau bitcoin.
Si cu banii obtinuti, desigur, cu o mica parte din ei, una neglijabila, i-as lua naiba ceva de la Victoria's Secret, ca e vai mama ei de treaba
r3!
Nu-i nimic, ma int cum arata ea, in rest oricum ii dam jos. Nu ma culc cu budigaii ei, ci cu ea. Si daca bunicului i-a placut asa, si mie de ce nu mi-ar place la o adica?
anonim_4396 întreabă:
VerginicăVacăGrasă întreabă:
Julyly2089 întreabă: