Nu-mi amintesc să-ţi fi cerut părerea. Dacă nu aveai de gând să răspunzi la întrebare, puteai totuşi să te abtii şi de la comentarii fără rost.
Cuţu! OwO
Deja ştii ce bestie am...nu trebuie să mă mai laud cu el, să-i sperii şi pe alţii._.
O să-i transmit! xD
Serios acuma, nu înţeleg ce vede lumea aşa mişto la o minge de păr...şi a dracu'! o-o
Lol de ce mi s-a postat jumătate de răspuns? (aşa îmi apare mie, doar jumătate o-o)
Mai era o parte cu: "Mai rar motan care îţi ascunde telefonul în frigider."
Ar fi culmea să-mi facă aşa! =]]
...mie mi-l ascunde în cadă, chiuvetă, ghiveciul cu crini ( >>> serios, am crini albi xD)
Http://i.imgur.com/oP1B4Et.jpg
Să nu văd ceva răutăcisme la adresa lui, că vă blestem mai rău decât o face "claudia catarig".
Dar de ce ai pus-o pe aia intre ghilimele, ca sa fie mai usor de cautat pe google cu copy-paste? Nu zic nimic de animalul tau, pentru ca deja am suparat pe cineva la intrebarea asta :p
Fiindcă nu-i ştiu sigur numele(Cătărig, Catarig, Câtărig, etc.) şi aşa am vrut să elimin orice confuzie. E varianta standard pentru o căutare pe Google, după cum ai spus şi tu.
Mnup, e chiar foarte sexy (zoofilă much?), seamănă puţin cu câinele meu, la botic.
M-am gândit să filmez în pădure "căutarea lui bigfoot, monstru îmblănit" și după ce te prind o să mă prefac că mă uit pe o listă și spun "nume de cod:Crina, a fugit din celula 69-T/A" și eu voi primi recompensa uuuu uuu și tu înapoi în celula aia fără w.c uu uu
Asta e: http://1.bp.blogspot.com/......eptila.jpg
Vrei sa-mi omori animalutul? :o3
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: