Alo,
Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e-mail la adresa mea de e-mail, așa că am vă pot da mi o poza pentru tine să știu cine am am.Here este adresa mea de e-mail (tessyazicolo@live.com) cred că ne putem muta de aici eu sunt în așteptare. (Amintiți-vă la distanță sau de co se încrunta, nu conteaza, dar dragostea conteaza foarte mult în viață)
Tessy asta ...mare gagicar...
lasă asta.
tu ia şi trimite aia
Si eu am primit asa ceva, am accepat in prieteni si m-a sters
dc ai acceptat?
nu te-o şters
l-o suspendat pe el:
http://imgur.com/X6rnLR9
Pur si simplu.
Mda, dupa cum merita
Exact
Aham. Cine-i peppa?
Sa moara atunci Muhahahaha
Imi place mult categoria
Stai sa ma gandesc
1. Ce-ti place la mine? Ce nu-ti place la mine? (da, sunt 2 la 1, omoara-ma)
2. Ai accepta sa vii la o intalnire cu toti de-aici? Pe cine ai vrea sa cunosti cel mai mult(just 3 persons)?
3. Ai accepta sa iesi cu mine?
Ma bucur ca-ti place
1. In primul rand imi place ca nu-ti bati joc de oameni si ca vrei sa-i ajuti. Felul tau de a privi lumea in general, seamana mult cu al meu.
Nu m-am gandit la defecte _____chiar nu stiu.
2. Nu stiu daca as veni daca ar fi toata lumea...cu cativa poate.
Tu, Daisy si Mad.
3. E intrebare capcana?
Era mai frumoasa mai demult, dar...
1. Merci
2. La fel, dar si GreyN
3. What? de ce intrebare capcana? Eu vorbeam serios
1. ツ
2. Am vorbit mai demult cu GreyN. E genial... punea intrebari prea faine...imi pare rau ca nu l-am vazut pe aici in ultimul timp. A pus de curand cateva intrebari, in rest nimic.
3. Okay, de ce nu? ツ
2. Probabil a avut treaba cu facultatea, ultima oara cand am vorbit cu el parea cam trist si cred ca era din cauza unei fete
3. Yeey
2. Fetele astea Glumesc. Dupa ce cresti un pic nu mai ai timp sa stai cu adolescentii pe TPU, asta e adevarul...
3.
2. Asa cand dragostea nu e impartisita i-am ascultat povestea, parca era un adolescent de 14 ani la prima dragoste, vorbea cu atata drag de respectiva Dar nu poti sta pentru totdeauna pe-aici, si noi vom ajunge la fel dupa terminarea liceului
3.
Eu nu ii stiu povestea.
Huh, asta ramane de vazut.
Huh, adolescent de 14 ani la prima dragoste?
Sincer,eu nu as vrea sa renunt la TPU, mai ales la T/A, fiindca sunt unii aici cu care chiar ma inteleg si pe care chiar as vrea sa-i cunosc. Bine, asta acum nu prea se poate, daaar peste cativa ani mai sti?
E okay atunci, cred.
Maine sau chiar azi. Vedem daca imi vine inspiratia...
Parerea mea e ca am o parere despre aceasta categorie
1. Ai juca Lol cu mine ?
2.Ai tipat vreodata cand erai enervat?
3.nu stiu ce sa te mai intreb.
1.Daca nu esti flamer atunci da, normal. Vezi ca joc ca o cizma (rau de tot)
2.Da,dar doar atunci cand nu era nimeni in jur.
3. Okay.
Nu,eu vreau un om de inghetata pe care sa-l mananc dupa
Oke', cum vrei tu man!
Okay,tu aduci inghetata si eu il fac
E tare categoria.
prima intrebare: Care este numele tau in realitate?
a 2-a intrebare: Iti place categoria D/S?
a 3-a intrebare: Ce iti place la mine?
Scuze pentru intrebarile astea nebune.
1. Catalin
2. Tie iti plac copiii de 15 ani care stau cu rigla dupa ei ca sa-si masoare _____? Nu intru acolo ca multi pun la misto... Nu imi place.
3. Esti amuzanta.
Da,imi plac copchii aia!
Pe mine ma sperie. :/
)) Sa puna si video-uri cand fac asta
1. L-ai veola ce Tessy?
2. Cati ani are stra stra stra star stra stra stra stra stra bunicul bunicului surorii tatălui tau?
3. De ce ai mâncat aseară?
1. Nope.
2.Multi la sigur.
3.Doar asa ca sa ma aflu in treaba
1.ai avea incredere in mine sa iti gatesc? jur ca eu gatesc foarte bine dar stiu sa iti fac doar mancare coreana
2.ce animal ai vrea sa fi si de ce?
3.ce mai faci?
1.Da,de ce nu? Imi place sa incerc lucruri noi.
2.Iepuras de companie sau pisica. De ce? Pai cainii sunt tratati rau de catre stapanii lor cateodata...in timp ce daca esti pisica stapanul tau nu cred ca o sa te puna in lant ca nu cumva sa musti pe cineva venit in vizita.
3.Eh,stau si ma gandesc la ce o sa fac luna aceasta.
Ma plictisesc...stau pe TPU, citesc, ma uit la anime-uri, nimic special.
1.yay, deja stiu ce ti-as face de mancare
2. uuuuuu iupurasii sunt draguti
3.plictiseala mare deci
1.
2. Atata timp cat nu sunt din aceia taiati ca sa fie mancati atunci da, sunt draguti
3.O sa vezi...acum ma plictisesc si zic ca vreau sa inceapa scoala dar dupa primele 3 saptamani de scoala o sa implor sa vina mai repede vacanta. La 7 ore pe zi, teme sambata si concursuri duminica iti dai si tu seama...
La 4-5 ore pe zi m-as duce de placere dar hey,"Asta-i Romania".
1.
2.normal, si aricii sunt draguti, am avut
3.asa e tot timpul, dupa vancata zici ca mai vrei, eu mai am saptamana asta vacanta, dupa vine asa : de la 8 pana la 4(5 daca am club de dans), dupa de la 6 pana la 9 trebuie sa ma duc la hagwon, dupa inapoi la scoala pentru studiu independent 2 ore si ajung acasa la 11. Ma culc la 1 sau la 2 dimineata si ma trezesc la 6 jumate. Si din nou o luam de la capat. Aici vacantele sunt scurte, si nu sunt multe, iti dai seama ca pentru noi sunt sfinte vacantele.
2.Toate animalele care au blana/pene si care nu vor sa ma muste sunt okay pentru mine
3. Sincer, m-ai facut sa ma simt mult mai bine... orarul tau este atat de incarcat. Cum rezisti?
2.corect
3.ma bucur.te obisnuiesti, si daca nu vrei tot te obisnuiesti. Normal cand am inceput liceul in primele cateva saptamani am si lesinat din cauza lipsei de somn, si aveam si lipsa de calciu + anemie, iti dai seama ca nu a iesit bine. Dar m-am obisnuit cu programul si am ajuns de si 3 ore de somn imi sunt indeajuns.
3. Asta este trist... 3 Ore de somn?
Stiu, si da din pacate
1. Ce faci?
2. Care a fost primul anime la care te-ai uitat? ☯
3. Cum reactionezi cand te enervezi? ( ok, la asta n-am mai avut inspiratie)
1. Eh, stau si ma gandesc la ce o sa fac luna aceasta.
Ma plictisesc...stau pe TPU, citesc, ma uit la anime-uri, nimic special.
2. Pokemon, de la 4 ani m-am uitat la el. Am vazut toate seriile, am jucat toate jocurile, tot. Cred ca se pune, nu? Daca nu se pune atunci D.I.C.E si Detectvie Conan
3.Devin oarecum agresiv, dupa stau vreo 3 secunde, imi reglez respiratia si plec. "Sa faca ce vor."
Ghfdsj întreabă:
Julyly2089 întreabă: