Eu sincer nu îmi mai amintesc dar nici atunci nu cred că știam care a fost primul ignore că și eu primesc ignore de care mult timp nici nu știu și după observ. Și mie mi s-a întâmplat să primesc ignore fără să știu de ce dar pe mine puțin mă interesează, sincer.
Nici pe mine nu mai intereseaza de el insa sunt asa, curios...sa stiu si eu de ce mi-a dat. Langa lista cu utilizatori ignorati ar fi buna si una cu utilizatori care te ignora
E secret
Hai ca nu ai iubita virtuala poti sa spui macar de la cine-s
De la useri Am 320 de mesaje aici, vrei sa ti le citesc pe toate?
Eu nu stiu...
Ba stai, Ray mi-a dat primul ignore. Da, nici acum nu se stie de ce.
Poate din greseala ti-a dat ignor. Poate nici nu si-a dat seama de asta. Din greseala si eu am sters un prieten, apoi l-am adaugat din nou.
Tot ce se poate. Eh, nu conteaza. Multumesc pentru raspuns!
De la Ray, acum 2 ani, pe contul meu vechi care e șters acum. Și m-a băgat din nou la ignore săptămâna trecută. Nu știu de ce.
LOL. Se pare ca cineva nu trece peste...
De la o profesoara de rusa care facea pe Grozava. S-a suparat ca mi-e frica de autisti.
LOL
Nu era nevoie sa-i pui profilul aici dar apreciez efortul
Primul meu ignore acesta este Ai mai ramas tu fara niciun ignore...
Stai ca acum ma cert cu una . Pun pariu ca de la ea imi iau ignore.
Retrag tot ce am zis, mi-am luat primul meu ignore de la VibeTrixZeița3 . Ma simt bine.
Bine ai venit in grupul nostru atunci!
Mutumesc de primire. Daar chiar ma bucur ca mi-am luat ignore, asa nu mai sunt nevoita sa vad oracolele ei inutile . Doar ca ma enerveaza ca am lasat-o cu impresia ca sunt baiat, pe cand eu sunt fata. De fapt, jumatate din lume ma considera baiat, deci cred ca e bine.
E bine atunci.
Din lumea de pe TPU . Sper ca nu ai inteles altceva, lol.
Stiu,am inteles de la bun inceput. Eh, si mie imi ziceau ca-s fetita si am 14 ani atunci cand am intrat prima data.
MMmm, 3 mesaje, cu cine esti ocupat?
Eu am unicul ignore de la Dante pentru ca il adeveresc ca e un prost care se preface destept.
Ma omorati Ce repede ati vazut mesajele
De la cine si ce e scris in punga aia cu scrisori?
Poti sa traiesti si fara sa stii
Nu am primit pana acum nici un ignore. Bine, poate pentru ca is noua . Dar am primit block pe fb de la unu si asta doar pentru ca nu am vrut sa vorbesc cu el.(era de unde de prin Statu Islamic sau Turcia )) nu ma pun cu de astia )
Nu stiu cine mi-a dat primul ignore, sau daca mi-a dat cineva. Oricum nu imi pasa.
Julyly2089 întreabă: