Eu sincer nu îmi mai amintesc dar nici atunci nu cred că știam care a fost primul ignore că și eu primesc ignore de care mult timp nici nu știu și după observ. Și mie mi s-a întâmplat să primesc ignore fără să știu de ce dar pe mine puțin mă interesează, sincer.
Nici pe mine nu mai intereseaza de el insa sunt asa, curios...sa stiu si eu de ce mi-a dat. Langa lista cu utilizatori ignorati ar fi buna si una cu utilizatori care te ignora
MMmm, 3 mesaje, cu cine esti ocupat?
Eu am unicul ignore de la Dante pentru ca il adeveresc ca e un prost care se preface destept.
Primul meu ignore acesta este Ai mai ramas tu fara niciun ignore...
Ba stai, Ray mi-a dat primul ignore. Da, nici acum nu se stie de ce.
Tot ce se poate. Eh, nu conteaza. Multumesc pentru raspuns!
Stai ca acum ma cert cu una . Pun pariu ca de la ea imi iau ignore.
Retrag tot ce am zis, mi-am luat primul meu ignore de la VibeTrixZeița3 . Ma simt bine.
Mutumesc de primire. Daar chiar ma bucur ca mi-am luat ignore, asa nu mai sunt nevoita sa vad oracolele ei inutile . Doar ca ma enerveaza ca am lasat-o cu impresia ca sunt baiat, pe cand eu sunt fata. De fapt, jumatate din lume ma considera baiat, deci cred ca e bine.
Stiu,am inteles de la bun inceput. Eh, si mie imi ziceau ca-s fetita si am 14 ani atunci cand am intrat prima data.
Nu am primit pana acum nici un ignore. Bine, poate pentru ca is noua . Dar am primit block pe fb de la unu si asta doar pentru ca nu am vrut sa vorbesc cu el.(era de unde de prin Statu Islamic sau Turcia )) nu ma pun cu de astia )
De la useri Am 320 de mesaje aici, vrei sa ti le citesc pe toate?
Julyly2089 întreabă: