| RainmakerX a întrebat:

Hey T/A! Voi de ce ati primit primul vostru ignore?

De ce intreb asta?
Pai tocmai mi-am luat ignore de la un copil pe care nici macar nu il cunosc. I-am raspuns la o intrebare, mi-a dat fundita si cerere de prietenie...acum mi-a dat ignore si nici macar nu am vorbit ca sa poata sa spuna ca l-am jignit cu ceva.
Chiar nu inteleg. Este primul ignore pe care il iau. Eu ma asteptam sa-mi dea ignore cineva dintre cei pe care i-am jignit, nu o persoana pe care nu am vazut-o decat din cand in cand si careia nu i-am raspuns decat o singura data, la o singura intrebare la care mi-a dat si fundita. (Deci nu era un raspuns in bataie de joc)

Deci dragilor, cum a fost primul vostru ignore? =))

http://tinypic.com/view.php?pic=2it6c5d&s=8#.VcSlejbWH5M

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Eu sincer nu îmi mai amintesc dar nici atunci nu cred că știam care a fost primul ignore că și eu primesc ignore de care mult timp nici nu știu și după observ. laughing Și mie mi s-a întâmplat să primesc ignore fără să știu de ce dar pe mine puțin mă interesează, sincer.

40 răspunsuri:
| Amegadaisuki a răspuns:

Momentan nu am luat nici unul o sa iti spun cand o sa iau un ignor big grin

| RainmakerX explică (pentru Amegadaisuki):

Okay big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Ray, acum 2 ani, pe contul meu vechi care e șters acum. Și m-a băgat din nou la ignore săptămâna trecută. Nu știu de ce.

| RainmakerX explică (pentru anonim_4396):

LOL. Se pare ca cineva nu trece peste...

| ioana8213 a răspuns:

Nu stiu cine mi-a dat primul ignore, sau daca mi-a dat cineva. Oricum nu imi pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la o profesoara de rusa care facea pe Grozava. S-a suparat ca mi-e frica de autisti.

rolling on the floor LOL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

Http://www.tpu.ro/utilizator/aaevqw

Nu era nevoie sa-i pui profilul aici dar apreciez efortul big grin