Când eram mai mică, un nenea urât m-a oprit pe stradă şi mi-a spus că guma e făcută exclusiv din puţă de maimuţă.
Aşa am ajuns să folosesc o periuţă de dinţi.
Am aflat ca exista si tigani albi nu doar tiganii negri(cei ce au folosit sapunul sunt "albi")! Sune prea rasist?
m am asezat pe scaunul care era bagat in banca (credeam ca nu e) si am cazut in fata profesorilor de le am stricat ora, nu mai puteam, cu totii.
Nu chiar amuzant, pe 13 iunie, cand ma duceam sa las ghiozdanul la un coleg sa mergem la banchet m-a sunat mama si a zis ca vrea sa vorbeasca cu colegul meu asa ca eu, neasigurandu-ma am traversat strada si m-a calcat o bicicleta(si acum mai am vanatai ca venea din panta cu viteza maxima)mi-a cazut telefonul din mana si colegele mele si inca 2 colegi s-au speriat de moarte, peste 2 secunde sa va reproduc ce s-a intamplat:
-Esti bine?!?!?!?!
-Da, da sunt, acum ajutati-ma sa ma ridic naibii de aici!
Tata era la servici, mama a plecat si ea, mi-a luat cheile si le-a luat si pe ale ei.Am ramas incuiata in casa timp de 8 ore fara sa pot iesi afara din casa caci singura solutie era sa sar pe geam dar nu stau la parter.Si sti ce era culmea, mi-a lasat cheia de la interfonAsta s-a intamplat azi.
Cand am aflat ca energizantele sunt facute din taurina, am inceput sa zic ca taurina e buna.
Eram intr-o pauza si 2 baieti se bateau. Si a iesit un profesor(Ion Bostan, iti dai seama era cel mai batjocorit profesit) si au inceput sa il tiba 3 elevi sa nu intervina, si deodata a iesit cea mai rea profa si cand am vaxut-o toti vreo 50de copii stii in ce hal am fugit
Smileee întreabă:
Julyly2089 întreabă: