O tânără domnișoară se afla la înmormântarea mamei sale, aceasta vede în mulțime un bărbat încântător, de care se îndrăgostește aproape la prima vedere, fiind convinsă că acesta este bărbatul visurilor ei!
După numai câteva zile aceasta își ucide propria soră!
Întrebarea este destul de evidentă, de ce a făcut asta!?
/ Gândește-te bine! Mie unu din păcate mi-a venit așa natural în minte răspunsul corect și am ocolit fără să-mi dau seama răspunsul la care toată lumea s-ar fi gândi, încât chiar și eu am dubii în ceea ce mă privește...
Există și o parte bună, probabil îs bun de detectiv! ^.^
↓
↓
↓
↓
↓
↓
↓
↓
↓
↓
Răspuns: Neștiind cum să dea de el după înmormântare, sa gândit că dacă a venit la înmormântarea mamei ei, ei bine va veni și la înmormântarea altcuiva din familie, nu!? ^.^
/ Dacă te-ai gândit că din gelozie a ucis-o și ți-ai creeat în cap instant un scenariu în care soră-sa era împreună cu ăla... atunci ești ok!
Mi-am dorit sa ma sinucid la 3 secunde dupa ce ti-am citit raspunsul
Dracu tu numai sa stai ca babele alea sa dai din gura stii sa faci?
Mai zici de ChifteluaCrocanta ca e pune multe intrebari, lasa dracu oameni sa posteze ce intrebari vor ei... :/
I. Etnogeneza românilor reprezintă un eveniment istoric fundamental in istoria noastră naţională, întrucât arată cum s-a format civilizaţia noastră. Ea a fost un proces complex, îndelungat la care au contribuit statalitatea dacică şi creşterea puterii acesteia, cucerirea Daciei de către romani, colonizarea, romanizarea dacilor, continuitatea populaţiei daco-romane in condiţiile convieţuirii cu populaţiile migratoare, răspândirea creştinismului, ducând în final la crearea unei etnii distincte în spaţiul central-sud-est european.
Teritoriul pe care a avut loc acest proces complex rămâne, „problema cea mai grea din istoria limbii române" după părerealui Ov. Densusianu. În principiu, discuţia rămâne înca deschisă, dar până acum cele trei teorii despre geneza etnolingvistică românescă sunt:
1. Teoria originii nord si sud dunărene - Susţinută de istorici şi de filologi: S. Puşcariu, Al. Rosetti şi confirmată de diversitatea dovezilor istorice, arheologice şi lingvistice.
Această teorie afirmă că procesul de etnogeneză a poporului român şi a limbii române a avut loc pe un întins teritoriu romanizat, care cuprindea regiuni situate la nordul şi la sudul Dunării: Dacia si Dobrogea, sudul Pannoniei, Dardania, Moesia Inferioară şi Moesia Superioară iar Dunărea a fost un hotar administrativ, politic şi strategic ce a permis mobilitatea populaţiei si a favorizat menţinerea caracterului unitar al limbii române.
2. Teoria originii nord-dunărene - Avansată de personalităţi ilustre ale culturii româneşti vechi şi moderne: D. Cantemir, P. Maior, B. P. Haşdeu.
Această teză nu a beneficiat de demonstraţii ştiintifice convingătoare şi de aceea are numai valoare istorică.
3. Teoriile originii sud-dunărene - a fost suţinută şi de savanţi români, dar mai ales de autori străini. Ei susţineau că formarea poporului român şi a limbii române la sudul Dunârii a avut loc ca urmare a părăsirii Daciei prin retragerea aureliană. Fr. J. Sulzer spunea că „actualii vlahi nu se trag din volohii ori din bulgarii lui Nestor şi incă mai puţin din romanii din Dacia lui Traian, că, prin urmare, ei nu trebuie consideraţi aborigeni, ci ca un popor care a venit aici in timpuri mai târzii" sau că „valahii au luat fiinţă in Moesia, Tracia şi in regiunile de acolo de primprejur, nu în Dacia".
În secolul al XIX-lea, Robert Roessler reia aceeaşi teorie, fixând trecerea românilor la nordul Dunării la sfârşitul secolului al XII-lea şi în „timpul imediat următor". În lucrarea sa Robert Roessler afirma că dacii au fost omorâţi în masă după 106, insă anumite dovezi găsite (1000 de localităţi, inscripţii din alte provincii romane ce atestă prezenţa soldaţilor de origine dacă) dovedesc faptul că dacii nu dispăruseră după anul 106 ci şi-au continuat existenţa în acelaşi teritoriu.
Ce mai e si asta? Cred ca ai citit intrebarea gresit Sau mi-ai dat mie un raspuns care era menit altei intrebari
Facultati mintale avem si noi? Eu ti-am zis ca-ti trebuie o sedinta macar la un psiholog cu adevarat priceput!
You talk to God, you're religious.
God talks to you, you're psychotic.
That's almost about the same. But still, it's a little bit awkward.
Cu toti avem draci in noi asta e dovedit stiintific, prima crima e mai greu sa o faci apoi totul e usor
Lotte7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: