| UnaMiaSutaLei a întrebat:

Hey TPU.big grin.Te afli la o intersectie de drumuri care duc in orase diferite(A si B). Trebuie sa ajungi in orasul A. Nu stii in ce directie se afla orasul A(stanga sau dreapta). La intersectie se afla doi oameni. Unul zice adevarul tot timpul si unul minte tot timpul. Ai voie sa pui o singura intrebare pentru a afla in ce directie sa mergi. Care este acea intrebare? Raspunsu Korect rimeste fundalove struck.laughing

Răspuns Câştigător
| ILoveTacos a răspuns:

Pai intrebarea e:

Persoana de langa tine ar raspunde ca drumul din dreapta/stanga e cel corect?

Daca drumul indicat de tine e cel corect, ambii oameni vor spune nu. Daca e cel gresit, ambii vor spune da.Asa iti dai seama ce drum sa alegi happy

15 răspunsuri:
| vampir004 a răspuns:

Nu stiulaughing)

evenso
| evenso a răspuns:

Le pun o intrebare celor doi:

Daca il intreb pe prietenul tau care dintre drumuri duce spre orasul A, ce imi va raspunde?

Ala care minte ( nu stiu care ) va spune: Prietenul meu iti va arata drumul spre dreapta care duce la orasul B.

Cel care spune adevarul va raspunde asta: Prietenul meu iti va arata drumul spre dreapta care duce la orasul B.

In acest moment stii ca ala din dreapta B nu poate fi buna, pentru ca ala care a mintit tot drumul spre B la indicat.

Asta inseamna sa alegi drumul din partea stanga pentru ca ala duce spre orasul A.

| SongokuJR a răspuns:

Mama ce minte odihnita ai...Deci i-si intreba:Care este drumul spre orașul B? Cel mincinos îmi va arata spre A iar celălalt spre B deci mă voi duce in sens opus celui care zice adevarullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie să ajung în oraşul A? Ce am eu de câştigat dacă ajung în A?

| PinkPanter a răspuns:

Daca pe omul de langa tine l-as intrebain ce directie este orasul A :
1.cel mincinos ar arata catre orasul B
2.cel care spune adevarul ar arata catre orasul B
Deci calatorul se v-a orienta spre drumul opus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu! Problema de logica! Le urasc!

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Nu iti rezolvam temele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista GPS.

| Musique a răspuns:

De când se scrie "corect" cu k?

| iHateStrike a răspuns:

Da.

| Bubbles12345 a răspuns:

Pe unde o iau?

| RândunelPisică a răspuns:

1. daca unu imi spune ca drumul e la a si celelalt imi spune ca e la b. ce fac?
2.ii bat pana aproape lesina. si ii intreb pe amandoi. v-a durut? si ala care minte va zice ca nu. si il iau pe ala sincer si ii zic. aratami drumul catre... pentru ca nu ai zis ca nu trebuie sa dam si raspunsuri. doar o intrebare!

| CamiiBăă a răspuns:

Hey...Las intreba pe cel care zice adevarul care e drumul corect.

| NuStiuNiciUnNume a răspuns (pentru iHateStrike):

Nutella cu Branza
sau
Branza cu Nutella
?

| iHateStrike a răspuns (pentru NuStiuNiciUnNume):

Brânză cu Revelion.