Cu utilizatorii vechi ( printre care mă aflu şi mă simt şi eu ) s-a întâmplat următoarele :
- s-au săturat de întrebările prosteşti gen : '' daţâ-mi un banc mişto că mi-e lene să caut pe goagăl '' sau '' Cine mi-a furat mucu'din nas? HEEII! Era ultimul ''
- s-au săturat de noua 'generaţie' de copilaşi care pun aceleaşi întrebări pe felie
- s-au săturat de plictiseala de la t/a
- s-au săturat ca orice poză lipită de altă poză + un mini-scris pe ea să se numească ''comic ''
şi multe altele.
ps : Nu mai puneţi întrebarea asta, căci s-a mai spus de mii de ori motivul pt.care am plecat cu toţii...
Fufo, vad ca ai dat 20 de raspunsuri.
Cate intrebari ai putut vedea?
Era doar o intrebare BOULE!, nu am mai intrat de un an si vroiam sa vad ce s-a intamplat adica vreo cearta, ceva sau de ce au "fugit" toti atata tot SI FUFA E MATA
Mi-am poza poza cu taica-tau, crezand ca te pacalesc. Se pare ca nu mi-a mers.
Esti romanca? Invata limba romana! Mi-am promis ca nu mai vorbesc cu analfabeti si nu vreau sa-mi incalc promisiunea.
Nu esti decat un alt frustrat care nu are alta treaba decat sa se ia asa de oameni aiurea... degeaba incerci tu sa pari mai destept cand nu se intelege nimic din comm-ul tau
Că e plictisitoare categoria asta. Înainte, stăteam toată ziua numai la T/A, până în ultimul moment când tebuia să plec la şcoală, toată ziua în vacanţă, până şi noaptea. Acum cer idioţii plii mele numai bancuri. În viziunea adminului, categoria asta e făcută pentru cerşit bancuri, funde, comicuri de câcat.
Aşa, admin, dacă ai chef să-mi ştergi şi răspunsul ăsta, chiar te rog, nu ai decât. Dar măcar spune-le cerşetorilor care stau la categoria asta că există google pentru bancuri.
Tu inca nu te-ai prins ca religie, comics si t/a sunt pastrate pe TPU numai pentru ca aici se aduna toti idiotii stau trolli fara viata?
In felul asta se pastreaza site-ul curat.
In loc sa vezi idioti imprastiati peste tot.ii aduni la un loc pe toti.
Asa ca la religie gasesti numai trolli handicapati
La comics....se posteaza cele mai random intrebari de pe site
Si la t/a mai nou se aduna toti pustii de sub 12 ani care cred ca sunt amuzanti si se dau mari trolli.
end of story...
Si ca sa iti raspund si la intrebare...
Stiu ca esti socata dar nimeni nu te tine cu forta pe site-ul asta....pana la urma e doar un site, cand te plictisesti de el poti sa pleci.
Se pune o intrebare de genul asta o data la 5 zile...da frate au plecat, au plecat pentru ca au o viata, au plecat pentru ca s-au saturat de atatea intrebari handicapate si de trolling de zici ca e 4chan *sau eu m-am saturat.*, au plecat pentru ca nu toti stau pe acelasi site un an intreg si mai ies si pe afara....etc
Vorbiti de parca timpul sta in loc..si site-ul asta se schimba, si categoria asta se schimba, si internetul se schimba, si vietile noastre se schimba..etc
Nu mai faceti telenovele din asta ca pareti ultimii no-liferi
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: