In caz ca nu ti-ai baut cafeaua, nu e singura[din fericire] care mai are minte in cap.Si eu sunt atee, si de aceea nu mai poate dormi Rromania la noapte, nu?
Mă enervează moaca ta, pur si simplu.
A da? Am găsit ce te enervează
Mă ţii tu mine
*nu am casetă de răspuns*
Ce pisicii măti tot ai cu ea? E atee. Din cauza persoanelor ca TINE se duce Românie dracu'.
Să moară mă-ta? Şi ziceau ăia ca româncele sunt frumoase... Nu v-au văzut pe voi, vitelor.
Numa' atei si persoane fără viitor. Asta-i România... Nu vreau sa credeţi că-l susţin pe Băsescu, dar vina lui e doar 50% in ce a ajuns românia astăzi.
Şi ce pisicii lu satan comentezi? Eşti tu mai frumos/frumoasă? Not.
Așa, băi, dacă noi nu crede în dumnezeu noi viitor nu.
Si tu esti unul din "nenii" aia care stau pe margine si cugeta asupra situatiei Romaniei,nefacand nimic,doar cugetand? Hai mai pupa-ne in abisul flocos si scuteste-ne de prezenta ta.Oh si MyObsession nu e satanista, dupa cum a zis si ea este atee (ca majoritatea oamenilor cu sinapse) dar e inutil sa-ti zica asta, deoarece tu probabil nu stii diferenta dintre "ateu" si "satanist".Mai eficient ar fi sa ii explice unei scanduri putrezite...
Si uite ca din cauza speciilor ca tine se duce Romania de rapa din nou... si app ea e atee
Si eu sunt atee
Aaah nu stiam da mersi ca mi-ai zis ca de acum stiu
Julyly2089 întreabă: