Si uite ca din cauza speciilor ca tine se duce Romania de rapa din nou... si app ea e atee
Si tu esti unul din "nenii" aia care stau pe margine si cugeta asupra situatiei Romaniei,nefacand nimic,doar cugetand? Hai mai pupa-ne in abisul flocos si scuteste-ne de prezenta ta.Oh si MyObsession nu e satanista, dupa cum a zis si ea este atee (ca majoritatea oamenilor cu sinapse) dar e inutil sa-ti zica asta, deoarece tu probabil nu stii diferenta dintre "ateu" si "satanist".Mai eficient ar fi sa ii explice unei scanduri putrezite...
*nu am casetă de răspuns*
Ce pisicii măti tot ai cu ea? E atee. Din cauza persoanelor ca TINE se duce Românie dracu'.
In caz ca nu ti-ai baut cafeaua, nu e singura[din fericire] care mai are minte in cap.Si eu sunt atee, si de aceea nu mai poate dormi Rromania la noapte, nu?
Să moară mă-ta? Şi ziceau ăia ca româncele sunt frumoase... Nu v-au văzut pe voi, vitelor.
Numa' atei si persoane fără viitor. Asta-i România... Nu vreau sa credeţi că-l susţin pe Băsescu, dar vina lui e doar 50% in ce a ajuns românia astăzi.
Şi ce pisicii lu satan comentezi? Eşti tu mai frumos/frumoasă? Not.
Venerabilul întreabă: