da' ce-am facut, sefu?
Nu stiu. Te simti vinovata, aaaa? Eu zic sa-i ceri iertare. Poate...
ugh, foarte
hei, nu fi asa...nu e nici la gradinita! nu vezi in poza ei de profil ca are tabla aia in spate pe care scrie ceva de triunghiuri?!?! nu mai e un copil, e matura acum!
1. illuminati
2. crezi ca cei de gradi nu stiu de photoshop?
3. melodia aia nu facea referire la ea, dar daca ai vrut tu sa faci legatura cu ea...e okay
astept sa vada intrebarea si sa ma scoata de la ignore din nou; xX:
anonima, daca vezi intrebarea, pls pls pls scoate-o de la ignore pe AirănMeidăn ca e fetita buna si ca o sa te ajute la teme (daca esti cuminte, desigur)
Airăn, aproba ceea ce am zis ca sa ma creda anonima(desi trebuie sa crezi toti oamenii de pe net, dar nah...ca sa fie mai sigura)
da e adevarat
in plus, internetul nu minte niciodata
exact!
Internetul e cea mai sigura sursa de a cunoaste oameni noi si poate pentru a intemeia o familie! Nu stiu ce-i in capul oamenilor care zic ca internetul e rau!
sentimente, prea multe sentimente pe net... ,,:3333333''
nimic, lol
ah stai de fapt cred ca stiu... i-am zis acum o luna ca are parinti iresponsabili si s-a suparat foarte tare zicand ca nu o cunosc
Vai, acum hai sa ne supăram pentru ce s-a intamplat acum o luna
ea e cea care mi-a dat ignore. of, ce drept are ea sa imi dea ignore daca nu ma cunoaste?!?!
Ce s-a intamplat acu o luna
Si tie daca nu îți pasa de ea, de ce îți pasa ca ți-a dat ignore?
Acu' o luna am avut olimpiada la mate
fiindca imi pasa de mine! MIE mi-a dta ignore, nu?!/! 1
Mate cosmaru meu deo viata(desi am 3 de 9 si un 5)
Si mie mi-au dat multi ignore da' nu ma agit atat
fiindca tu nu esti eu
eu pun chestiile de pe internet mai repede la suflet...
Eu am luat 10 in teza semestrul trecut
Chiar așa, peste 2 săptămâni dau teza la mate...
O, nu! Maine dau test!
Eu dau aine test la istorie si la franca si saptamana viitoare teza la romana si peste 2 saptamani teza la mate
Dar, Anca, "este doar internetul"!
Oare nu spuneai tu asta?
nu
ceea ce zic eu se aplica tuturor in afara de mine, nu stiai?
Ceea ce spui se aplica tuturor. Tu faci parte din toti, deci se aplica si la tine.
Ignoranta e cea mai grea in dragoste, eu zic sa nu o mai iubesti, uit-o ca nu te merita! o sa gasesti alti anonimi/e mai prosti ca ea deci nu te-a abandonat nimeni important inca, sper ca nu de-aia esti tu deprimata? ca te i-au la 13karate imediat!
te contrazic!
si eu i-am raspuns (bine, nu ma astept la funda...desi am ajutat-o-n viata s-o ierte anonima, da' nu-i bai...)
da, ma supar
Glumesc, glumesc. Bine, de fapt nu glumeam dar nu vreau să te superi. Vezi? Sunt o persoană minunată. Iubește-mă.
de ce?
Pentru ca m-ai parasit, nu așa se face cand te desparți de cineva?
Millis întreabă:
DaciaRomania întreabă: