Hai să-ţi zic, dacă scriam exact ce se întâmplă aveam o întrebare ştearsă şi poate o suspendare pe termen nedefinit. Apoi am folosit "-_-" numai ca să te enervez. Din câte văd, mai ai puţin şi dai în diabet.
ŞI ĂSTA NU E COMIC. Aş fi vrut să fie ceva gen "True story", nu am avut intenţia de a-l face comic. Dacă vroiam mă duceam la Comics.
Exact, dacă imi exprim opinia aici, folosiţi "tacticile" astea, cum ai făcut-o tu, cum nu-ţi convine ceva, acea persoană cu care te cerţi e nervoasă si butthurt much(in cazul tău imi spui că dau in diabet pentru că spun ce cred), şi nu mă inţelege greşit, nu te atac, dar asta e mentaliatea voastră, cum imi exprim opinia am ceva cu voi, de aceea ţin să iţi explic asta pentru că cred că eşti totuşi unii dintre puţinii care nu sunt idioţi pe categoria asta.
Mie nu mi s-a intamplat chiar asa. Mai degraba cu verbul coPULativ la romana. Stii, eram la tabla in a 7 a si na, am pus accentul pe acel cuvant. Nu a fost chiar prea frumos pentru mine apoi.
Sunt singura care n-a citit decât ''populaţia'', iar apoi când a văzut ''României'' a zbughit-o spre pistol?
Nu am folosit în viața mea de fată mare asta... am folosit doar slovenske populacije.
Urăsc oamenii care folosesc ghilimele pentru orice cuvânt care li se pare lor că e cu sens figurat.
Nu știu, dar cu siguranță nu ești singurul care desenează atât de oribil, am mai văzut destui cartofi cu aceleași calități pe la categoria asta.
Pai din cate stiu esti intr-a 7-a nu?
Acu ai trecut a 8-a (decat daca n-ai ramas repetent )
Deci ai facut geografia Romaniei.
Totusi, true story, bro.
Serios? Pai atunci inseamna ca urasti jumatate de populatie Grav tinere, nu face bine la sanatate
GaleataDeChiftele întreabă:
Julyly2089 întreabă: