E Foort3 shukar ma inv3Tzi si p3 mine?:XX:X:X::X:X::X::X:X::X
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Imi place tocmai datorita profunzimii mesajului. Ideea de antagonist adus de partea protagonistului prin intermediul unui banc se imbina perfect cu stilul expresionist cu tente suprarealiste pe care l-ai abordat. Personajul este foarte bine conturat, si numai din limbajul sau ne putem da seama de nivelul ridicat de educatie al acestuia. Textul l-as clasa ca pe un exemplu exemplar al literaturii clasice.
Totusi, avand in vedere grafica, ti-as sugera ca data viitoare sa alegi tonalismul sau chiar neoclasicismul, dar alegerea artistica iti revine tie.
In concluzie, succes la desenat. Ti-as sugera sa incerci sa te faci cunoscut, deoarece ai idei foarte profunde, dar de asemenea usor de inteles datorita partii grafice.
Meriţi 10 ţâuri în *oaie, pentru că ai faultat de nenumărate ori limba română.
Eu desenez de 10 ori mai fain decât tine, fără mouse, fără tastatură şi cu monitorul închis.
Vhai Mihnea,ești cel mai increfuckingdibil hom din lhume șhi sunt fhana ta nambăr uan.:*:*:*:X:X:XVrei să the măriți cu mhine?
Lăsând la o parte asta,poate mă înveți și pe mine cândva să scriu așa, că mă chinui de ceva timp și nu-mi iese.Dar deh.mi-ai zis tu cândva că ești un zeu, iar acum s-a dovedit ca fiind adevărat.Mă închin în fața ta.^^
*cocalar mode on *
Ooh the iubesch pe thiine sh pe chomichurile thalee esti super coool fratee lol frate imi dhai mhiee planethaa si eu iti dau o bhere ?
*cocalar mode of *
Ma cam eneveaza K-urile alea te loog nu le mai FOLOSI x_x
anonim_4396 întreabă:
mhn24 întreabă:
Julyly2089 întreabă: