Imi place tocmai datorita profunzimii mesajului. Ideea de antagonist adus de partea protagonistului prin intermediul unui banc se imbina perfect cu stilul expresionist cu tente suprarealiste pe care l-ai abordat. Personajul este foarte bine conturat, si numai din limbajul sau ne putem da seama de nivelul ridicat de educatie al acestuia. Textul l-as clasa ca pe un exemplu exemplar al literaturii clasice.
Totusi, avand in vedere grafica, ti-as sugera ca data viitoare sa alegi tonalismul sau chiar neoclasicismul, dar alegerea artistica iti revine tie.
In concluzie, succes la desenat. Ti-as sugera sa incerci sa te faci cunoscut, deoarece ai idei foarte profunde, dar de asemenea usor de inteles datorita partii grafice.
E Foort3 shukar ma inv3Tzi si p3 mine?:XX:X:X::X:X::X::X:X::X
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
*cocalar mode on *
Ooh the iubesch pe thiine sh pe chomichurile thalee esti super coool fratee lol frate imi dhai mhiee planethaa si eu iti dau o bhere ?
*cocalar mode of *
Ma cam eneveaza K-urile alea te loog nu le mai FOLOSI x_x
Vhai Mihnea,ești cel mai increfuckingdibil hom din lhume șhi sunt fhana ta nambăr uan.:*:*:*:X:X:XVrei să the măriți cu mhine?
Lăsând la o parte asta,poate mă înveți și pe mine cândva să scriu așa, că mă chinui de ceva timp și nu-mi iese.Dar deh.mi-ai zis tu cândva că ești un zeu, iar acum s-a dovedit ca fiind adevărat.Mă închin în fața ta.^^
Meriţi 10 ţâuri în *oaie, pentru că ai faultat de nenumărate ori limba română.
Eu desenez de 10 ori mai fain decât tine, fără mouse, fără tastatură şi cu monitorul închis.
anonim_4396 întreabă:
mhn24 întreabă:
Julyly2089 întreabă: