| AnneBre a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......tena-q-ea/
Îmi traduce şi mie cineva?

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Http://www.anunturigarla.ro/cocalar_convertor/
desi la cum scrie nu functioneaza prea bine.
intrebarea mea:ce fac adminii? ii suspenda pe cei mai amuzanti si inteligenti, da de prostime nu se atinge! care`i faza?

20 răspunsuri:
| Pisiquee a răspuns:

Bună observare laughing.

| ViseDestrămate a răspuns:

De când m-am născut sunt proastă.Am o prietenă care are mai multă prostie în ea decât mine.De când sunt prietenă cu ea,toţi cocalari,deşi o mai fac c*rvă, îi pun bani într-e buci şi cocalarul pe care îl simpatizez mă apucă şi pe mine de ţâţe, dar pe ea o apucă şi de c*r, şi mi se pare că ea e mai mereu c*rvă mai bună chiar dacă amân2 folosim aceleaşi tampoane.Toată lumea îmi spune că sunt o c*rvă destul de bună dar eu nu mai cred asta.să încerc să îmi fac mai multe operaţii estetice? (în pat+pe podea reducere pentru cel mai bun răspuns:*)

Uite drăguţă, toată traducerea.

| BredPit1 a răspuns:

Nu stie sa vorbeste :-

| HepiBăluns a răspuns:

N-as vrea sa vad o lucrare de-a ei la limba romana.

Mi-o imaginez cum raspunde la ore: phAy physsyy, de hhUnD3 vR3y shA shtttyu? cAhnd sha mHai inv@ts dh@ch@ st@u thoAth@ Zzzhiu@ p3 choCaL@Ry phUnKtt kommm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-am inteles eu la prima vederebig grine la un timp ma simt uratasadAm o prietena care f*cks multa lume in ea si mimeaza(stiti voi ce).De cand sunt prietena cu ea toti baietii o mai fu*k pe c*rva.Stau pe langa ea si baiatul pe care il simpatizez cu mine vrea buci(pentru mine vb asta inseamna).Si mie mi se pare ca ea e mai mereu in centrul atentiei desi noi 2 umblam mai tot timpul impreuna... țâțâie lumea ca sunt frumoasa.Dar numai eu cred asta.Sa incerc sa am mai multa incredere in mine?
Ce ar trebui sa insemnebig grine la un timp ma simt urata.Am o prietena care are foarte multa incredere in ea, dar e cam prefacuta.De cand sunt prietena cu ea toti baietii, desi o mai numesc c*rva, stau pe langa ea.Iar baiatul pe care il simpatizez, cu mine vorbeste.Totusi, cu ea glumeste mai mult decat cu mine.Mi se pare ca ea e mai mereu in centrul atentei, desi noi doi stam mai tot timpul impreuna(n.r. Ahlexxa si baiatul pe care-l simpatizeaza). Toata lumea imi spune ca sunt frumoasa, dar eu nu mai cred asta.Ar trebui sa incerc sa am mai multa incredere in mine?
.
.
.
.
CONCLUSION:
Majoritatea utilizatorilor de internet din Romania scriu cocalareste.

| MyObsession a răspuns:

Mai ţii minte site-ul ăla care mi l-ai dat cu original, traducere cocalari?
Încearcălaughing

Răspuns utilizator avertizat
| AnneBre explică (pentru MyObsession):

Nu merge.

| MyObsession a răspuns (pentru AnneBre):

Deci înseamnă că nici ăsta nu descifrează...
Păi dacă nici ăsta...

| AnneBre explică (pentru MyObsession):

A ajuns Românica de tot ra¤atul.

| MyObsession a răspuns (pentru AnneBre):

De muuuuuuuuuuuult timp

| Bitzy a răspuns:

E o sperietoare venita in vizita sa ceara zdrențelaughing

| MâţulMov a răspuns:

Scremete si uh putin mai mult sa intelegi.Stiu ca scrie cocalareste da ce sa-i faci? Daca adminii stau cu mainile in san si se uita...Eu personal cred ca adminii vor ca site-ul asta sa se duca de rapastraight face

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Noi stim sa vorbeste romaneste laughing!
Am dreptate? rolling on the floor

| Aislinn a răspuns:

Vrea ca lumea să-i facă complimente.
Din moment ce prietenii/familia/colegii nu îi fac, măcar ăştia de pe internet să-i facă...

| Bya132 a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

Genial.

| DaVà a răspuns:

Tu chiar crezi ca majoritatea au reusit sa treaza de primele 10 "cuvinte"?

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Http://dexonline.ro/
Poftim.sper ca te-am ajutat :)).

| AnneBre explică (pentru CriminalăÎnSerie):

Ăla e dicţionar explicativ al limbii ROMÂNE. Ceea ce e scris acolo nu e română.

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru AnneBre):

Au! sorry :-ss Ce ne faceemm?! Niciodata nu vom stii ce a vrut sa spuna straight face.