| FunnyGirllovesomuchapache a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......ould-they/

va rog nu ma mai raportati, apache plz te las in pace :(( contul asta e tot ce am stiu ca daca tu te pui pe ceva chiar o faci. Ca tu ai raportato pe bianca te rog eu ma sinucid daca ma raporteyi!
de ce imi frangi inimiioara ___?

18 răspunsuri:
| Insomnii a răspuns:

rolling on the floor tare faza cu "imi frangi inimioara" de unde ai luat-o?

| LarriBia a răspuns:

Fatoo,nu vezi ca te faci de ras? Si pana la urma daca esti,, indragostita,, de Apache de ce nu ii demonstrezi sau macar pentru inceput inceteaza sa fii asa de ridicola, succes!

Răspuns utilizator avertizat
| lalalalallll a răspuns:

Se sinucide dacă e raportată, auz' la ea!

Apache
| Apache a răspuns (pentru FunnyGirllovesomuchapache):

Daca vrei sa fii cu mine atunci semneaza un contract in 15 pagini in care esti de acord ca am dreptul sa te omor si sa iti arunc cadavrul in dunare...

| Fiction a răspuns:

@Apache,ce romantic...

Apache

...poti sa te sinucizi si singura ca sa ma scutesti de efort?

Apache

Normal ca o sa fiu dragut cu tine fa ...cand nu am fost fa dragut cu retardatele ca tine?

| LoL a răspuns:

Tu esti lesbiana sau bisexuala ca nu pricep? prima data ma intrebi daca vreau sa fiu iubitul tau(credeai ca s baiat) iar acum il ceri pe Apacehe.sau vrei sa fi cu ambii deodata? o.O

| AnneBre a răspuns:

Va.costraight face Vorba lui Apache: tu aici contul asta nu-l mai ai mult timpstraight face

| PotcaPădurii a răspuns:

Daca ai spus ca te sinucizi atunci cu siguranta trebuie sa te raportez

| xElenaH a răspuns:

rolling on the floor.saraca cat sufera. auzi la ea laughing

| Pufoshenialuwpisicilechele a răspuns (pentru FunnyGirllovesomuchapache):

Ce ma, ai purici? Scuze paduchi!

| SHINeeLover a răspuns:

Chiar ma amuza comentariile voastrelaughingrolling on the floor. Totusi ce v-a facut fata asta?laughing si care e faza cu Apache?
Oricum, cum naiba sa te sinucizi ca te raporteaza alte persoane.MORrolling on the floorlaughing.Oare unde e capatul prostiei? rolling eyes