Nu o să mă mai uit niciodată la Phineas şi Ferb. x_x
De fapt, ba da. Nu mă pot abţine.
Bun venit i lumea mea.
*cor de îngeri*
Dupa ce am vazut mai multe informatii si videoclipuri, eu mizez pe faptul ca povestea este ceva gen. : bau-bau, adica doar pentru a creste numarul de vizionari al acelui serial.
Ferb,Candace si Phineas nu sunt nume rusesti.Si nici Linda nu e.Sunt americane.Deci nu stiu cat de adevarata e povestea asta.Numai daca cei de la Disney Channel, fiind americani, au schimbat numele intr-unele americane si pentru protectia persoanelor adevarate ( in cazul in care exista ).
"Ce alte mistere din desenele animate cunoașteți?" Dupa ce dezleg misterul cascavalului meu zburator din frigider, o sa investighez cazul.
Iute cateva:http://www.cracked.com/......ns_p2.html a doua cica ezi sunt morti si in purgatoriu si de aia nu apar fetele adultilor in ed edd edddy
Stai deci acolo scrie ca Candace s-a sinucis si ca si-a scris mesajul in jurnalul ei, dar maicasa i-a vandut jurnalul. Adica asta e real? Nu e desen?
Sincer, sunt de acord cu Speed.
PS: Daca-ti spun ca sunt pe aci copchilasi de vreo 7-8 anisori care n-au inteles o doaga din filmuletu' ala probabil ca nu m-ai crede...
Nu ma refer la mine, ca am debasit aaa, pardon depasit de muuuult varsta.
anonim_4396 întreabă:
Mişaaa întreabă:
adimancool întreabă:
DaciaRomania întreabă: