Dupa ce am vazut mai multe informatii si videoclipuri, eu mizez pe faptul ca povestea este ceva gen. : bau-bau, adica doar pentru a creste numarul de vizionari al acelui serial.
"Ce alte mistere din desenele animate cunoașteți?" Dupa ce dezleg misterul cascavalului meu zburator din frigider, o sa investighez cazul.
Sincer, sunt de acord cu Speed.
PS: Daca-ti spun ca sunt pe aci copchilasi de vreo 7-8 anisori care n-au inteles o doaga din filmuletu' ala probabil ca nu m-ai crede...
Nu ma refer la mine, ca am debasit aaa, pardon depasit de muuuult varsta.
Iute cateva:http://www.cracked.com/......ns_p2.html a doua cica ezi sunt morti si in purgatoriu si de aia nu apar fetele adultilor in ed edd edddy
Ferb,Candace si Phineas nu sunt nume rusesti.Si nici Linda nu e.Sunt americane.Deci nu stiu cat de adevarata e povestea asta.Numai daca cei de la Disney Channel, fiind americani, au schimbat numele intr-unele americane si pentru protectia persoanelor adevarate ( in cazul in care exista ).
Nu o să mă mai uit niciodată la Phineas şi Ferb. x_x
De fapt, ba da. Nu mă pot abţine.
Stai deci acolo scrie ca Candace s-a sinucis si ca si-a scris mesajul in jurnalul ei, dar maicasa i-a vandut jurnalul. Adica asta e real? Nu e desen?
anonim_4396 întreabă:
Mişaaa întreabă:
adimancool întreabă:
DaciaRomania întreabă: