| lalalalallll a întrebat:

Iar începem cu dragostea.
Mă ia cineva de soție?(așteaptă să primească răspunsuri gen "se aude bătaia vântului" pentru că e sigură că toată lumea o urăște)

18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*fart*

| Fragile a răspuns:

*se aude vântul*
*trollface*

| MoonLight a răspuns:

Ma eu de sotie nu te iau ca nu sunt lezbi. Dar daca vrei sa iti faci buletinul te pot lua eu in spatiu (poate de asta cauti sot, nu ai locuinta).

| Foxie2 a răspuns:

Voi va luati uni dupa alti sau wtf?
vreo 4 intrebari una dupa alta numai despre casatorii!
Ce credeti ca va aduc cadou la fiecare?!
S-a scumpit laptele bre!
Puneti balele in cui!

| Loveis4free a răspuns:

Daca vrei eu te iau de sot
*se aude vantul*

| HepiBăluns a răspuns:

Eu`s mai originala, nu-ti dau raspunsuri gen `se aude bataia vantului` sau cum zici tu:d

* greieri*

| TheScamy a răspuns:

Bai frate,cand ii vad pastia de la T/A cand fug cand o fata frumoaasa"ca tine,si ca minebig grin"pune o intrebare gen -cine vrea sa fie cu mine-toti fac ca c*ur*l stranb si fug,parca noi fetele am avea raie, de exemplu tu ar fi bine sa stai cu DexStero ala, sau cu Cosmin3Dbig grinar fii misto sa te aleaga Cosmin3Dbatting eyelashesCel mai tare ar fibatting eyelashes
"isi da doua palme"
Da, si sa revenim.Ma enerveaza cei care fug de fete, parca am avea raiewaiting.

| lalalalallll explică (pentru TheScamy):

Știi și cât ''de mult'' învăț pentru testele inițiale?!

De unde ai aflat care băieți mi se par cei mai de treabă de pe TPU?

| TheScamy a răspuns (pentru lalalalallll):

Pe TPU draga...nu in realoh go onNu te impacienta.Si eu la cati ani am ii am potrivitii si nu mi se intampla nimic, si vorbind despre baieti care ti se pare cel mai de treabaraised eyebrowsdevillaughing

Știu...Dar e ciudat, adicăăăă, ei sunt super de treabă și tu i-ai ales pe ei.Adică, e culmea.

laughingAm eu un dar sa aleg ce-i mai draguti baieti,deciibatting eyelashes,sa inteleg ca de ei iti placethinking Super,daca ai noroc,si-ti va da dumnazao sanatate, atunci, o sa ma bucur pentru tinebig grin

Deși mie îmi place de DexStaro (ce rușine mi-a fost să o zic)

N-ai grije, si mie mi-a fost rusine sa-i zic adevarul lui Gumita, si i-am zis si acum...uite...suntem impreuna,big grinpoate ai si tu noroc sa se uite la tinebig grinIti urez succesthumbs up

Draga mea prietena, scamă,
Tot ce am postat noi aici, A TREBUIT SĂ SE AFLE LA MESAJE PRIVATE
(dedataastațincurobotul)

laughingDecii,daca se uita DaxStero pe aicilaughingAi incurcat-o, mai bine ii zici din timpbig grin

| Mortich a răspuns:

Let's fack.

| Mortich a răspuns:

Oh btw, I am a girl, so I just joke.
T/A little puppies!

Întrebări similare