Vai de mine, Apache Apache, vai Apache, Apache, vai, vreau să mă țină în brațe, vai de mine, îl iubesc enoorm de mult. Vreau să fac tot ce se poate cu el !
Termino, fetițo, el are 16 ani și tu 10!
E CA ȘI CUM ai vrea să îl pedofilezi!
Bai frate,cand ii vad pastia de la T/A cand fug cand o fata frumoaasa"ca tine,si ca mine"pune o intrebare gen -cine vrea sa fie cu mine-toti fac ca c*ur*l stranb si fug,parca noi fetele am avea raie, de exemplu tu ar fi bine sa stai cu DexStero ala, sau cu Cosmin3Dar fii misto sa te aleaga Cosmin3DCel mai tare ar fi
"isi da doua palme"
Da, si sa revenim.Ma enerveaza cei care fug de fete, parca am avea raie.
Știi și cât ''de mult'' învăț pentru testele inițiale?!
De unde ai aflat care băieți mi se par cei mai de treabă de pe TPU?
Pe TPU draga...nu in realNu te impacienta.Si eu la cati ani am ii am potrivitii si nu mi se intampla nimic, si vorbind despre baieti care ti se pare cel mai de treaba
Știu...Dar e ciudat, adicăăăă, ei sunt super de treabă și tu i-ai ales pe ei.Adică, e culmea.
Am eu un dar sa aleg ce-i mai draguti baieti,decii,sa inteleg ca de ei iti place Super,daca ai noroc,si-ti va da dumnazao sanatate, atunci, o sa ma bucur pentru tine
Deși mie îmi place de DexStaro (ce rușine mi-a fost să o zic)
N-ai grije, si mie mi-a fost rusine sa-i zic adevarul lui Gumita, si i-am zis si acum...uite...suntem impreuna,poate ai si tu noroc sa se uite la tineIti urez succes
Draga mea prietena, scamă,
Tot ce am postat noi aici, A TREBUIT SĂ SE AFLE LA MESAJE PRIVATE
(dedataastațincurobotul)
Decii,daca se uita DaxStero pe aiciAi incurcat-o, mai bine ii zici din timp
Ma eu de sotie nu te iau ca nu sunt lezbi. Dar daca vrei sa iti faci buletinul te pot lua eu in spatiu (poate de asta cauti sot, nu ai locuinta).
Voi va luati uni dupa alti sau wtf?
vreo 4 intrebari una dupa alta numai despre casatorii!
Ce credeti ca va aduc cadou la fiecare?!
S-a scumpit laptele bre!
Puneti balele in cui!
Eu`s mai originala, nu-ti dau raspunsuri gen `se aude bataia vantului` sau cum zici tu:d
* greieri*
DaciaRomania întreabă: