| JUSTERINIandBROOKS a întrebat:

Ieri imi era sa nu ajung tarziu la serviciu si in graba, am imbracat uniforma pe dos.Saptamana trecuta am plecat machiata la un singur ochi si nu mi-am dat seama de ce isi dadea lumea coate, pana a binevoit cineva sa-mi atraga atentia. Voi prin ce fel de astfel de intamplari ati trecut in drum spre scoala/serviciu?

Răspuns Câştigător
| ady123 a răspuns:

In drum spre scoala o femeie m-a intrebat:
-Tu nu faci scoala?
-Ba da
Am mai mers am mai mers si mi-a zis un batranel:
-Tu nu faci scoala?
Dinou am zis:
-Ba da
Ma gandeam eu ce are lumea astazi de ma intreaba daca merg la scoala? Dupa putin timp de mers din nou ma mai intrebat inca un batranel:
-Tu nu mergi la scoala?
-Ba da
Cand am ajuns la scoala mi-a spus o colega:
-Unde iti e ghiozdanul?

17 răspunsuri:
| MyObsession a răspuns:

În timp ce mă duceam la şcoală, pe la jumătatea drumului am realizat că am papuci în picioare.Acum două ierni când să mă duc la antrenamente am alunecat pe gheaţă şi am ajuns într-un stâlp. Când aveam 7 ani, la 20m de bloc era o pantă de 7m unde te puteai da cu sania, ştii pe pârtie.În acel timp tata nu m-a prins la sfârşit şi am ajuns cu faţa într-un bolovan mare de gheaţă sau ce era.La ce mare medic era tata făcuse nişte cartofi prăjiţi să mi pun pe faţă*menţionez că scăpase sare pe ei*.

| lalalalallll a răspuns:

ERA să merg cu fusta mini la școalăbatting eyelashes

| JUSTERINIandBROOKS explică (pentru lalalalallll):

Daca nu esti baiat, nu-i ceva foarte gravhappy

| carminaburana43 a răspuns:

Eu cam uit lucruri acasa sa zicem ochelarii si daca merg la cumparaturi vad trei in loc de opt si ma mir de ce iese asa de mult la casa de marcat-de atunci mai bine intreb o vinzatoare decit sa am surpriza la pret.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Am plecat la scoala cu slapii de casa si mai aveam 2 minute pana sa ajung scoala...M-am intors acasa laughing
Sau am plecat la antre fara echipament

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Cand mi-am pus geanta pe umar, mi-am agatat jumatate de rochie si asa scurta, cu baretele...si am mers asa, o bucata de drum, ca nu mi-am dat seama...

| Gandăr a răspuns:

Eu mergeam spre şcoală şi la jumătatea drumului un băiat mi-a spus că eram îmbrăcată în pijamale.
Ajunsesem la şcoală odată, cu ghiozdanu' gol.
Am venit în fustă mini la şcoală şi toţi au râs. deoarece eu urăsc fustele. Din cauza lu verişoarămea -_-
Am căzut odată pe gheaţp şi m-am dus pe burtă vreo 5 m.
Am alunecat şi am venit pe un băiat care şi el a alunecat şi a căzut. Şi am ajuns să fiu împreună cu el. Dar m-am despărţit de el pentru că era plictisitor.
Mi'au căzut pantalonii pentru că nu aveam curea...

Şi multe alte chestii. Deja copii din şcoală mă cunosc pentru faptele mele. D:

| JUSTERINIandBROOKS explică (pentru MyObsession):

Cartofii cruzi mai merg, dar prajiti...

| MyObsession a răspuns (pentru JUSTERINIandBROOKS):

I-a făcut tata, nu te mira.

| JUSTERINIandBROOKS explică (pentru ady123):

Printr'a saptea mi-am uitat ghiozdanul acasa.Nu m-am intors dupa el.Am scris pe foi imprumutate de la colegi.

| lalalalallll a răspuns (pentru JUSTERINIandBROOKS):

De unde aș avea fustă dacă aș fi băiat?

| JUSTERINIandBROOKS explică (pentru lalalalallll):

De unde au si ceilalti baieti care se imbraca in fusta

| Kazimir a răspuns:

1.M-am căcat pe mine în drum spre servici big grin (vara trecută)
2.M-am căcat pe mine în drum spre casă de la liceu (acu ani buni)
3.Am luat un convers roșu și unu negru (acu 5 zile)
-100 evasion
+10% epicness

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am plecat de la plaja am mers tot drumul cu rochita bagata-n slip (adica am mers cu fundul gol laughing

| Bya132 a răspuns:

M-am îmbrăcat, m-am pieptănat, am luat cheile şi am ieşit din casă, pregătindu-mă să plec la şcoală. Am închis uşa, am coborât treptele şi ajungând în faţa blocului, mă miram "de ce naiba îmi e atât de frig în cizmele ăstea?" (era iarnă, zăpadă) şi când mă uit la picioarele mele, ghici. Papucii mamei roz pufoşi, la mine în picioare "să-mi introduc cracii!"
Am urcat înapoi, mi-am luat cizmele şi în drum spre şcoală când treceam pe lângă o curte a unui bloc înconjurată de un gărduţ, mi-am prins geaca de gard şi s-a rupt. Şi am mers mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la şcoală...

După, când să traversez strada, am alunecat pe zebră (pe undeva pe la mijloc) şi m-au luat copii de mâini şi au fugit cu mine până am traversat strada...

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Când aveam vreo 5 ani, am plecat la magazin. În holul blocului se uita o vecină urât la mine. Abia atunci mi-am dat seama că plecasem la magazin în chiloți... Lolyeah.