Eu am un castor . E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada).
E cel mai bun prieten al meu! Il cheama Scote-l-pe-asta-afara-din-casa. E un nume frumos, nu? Stiu, a fost ideea mamei. :X
Ce?! Poftim? Ce spui? Castorul nu e insecta? Ba da, cum sa nu fie?
*Ii acopera urechile lui Scote-l-pe-asta-afara-din-casa*
Nu vorbi asa cand e de fata, isi va da seama ca e adoptat!
Am avut un tantar la bunica...l-am numit Tupeu pentru ca in fiecare seara ma ataca...acu' am niste purici, da' faza e ca au paduchi
Muriti de ciuda am o ferma de albine :p
Numele albinelor:
Lasama-ca-ma-ciupesti
Nu-il-mai-trage-de-coada
eu-sunt-cel-mai-bun-din-ferma
haide-toti-sa-cantam-dudaa-dudaa si etc...
Eu am cateva muste, cainele adora purecii, floriile mele au buburuze, iar o prietena a mea are un stub PLIN de albine. Asa ca hahahaha-mori de ciuda!
Ps: intre timp dreseaz-o sa invetze traseul de la campie la tine acasa, poate isi aduce si un prieten si face 30 de purici de aia mici de albina si iti creezi s tu un stup, si mai tarziu dale drum in camera si fugi, apoi strig-o pe maicate si spune-i ca s-a intamplat o tragedie: camera ta e infestata de albine.
Eu am...*tobe* un şarpe.Îl cheamă Giggels! E super simpatic.Stai să vezi cum l-am găsit:Era o dimineaţă frumoasă de vară (sau mă rog era iarnă şi era o dimineaţă urată) şi mă duceam la şcoală,şi ies din casă şi l-am văzut în faţa casei şi în acea zi nu m-am mai dus nici la şcoală,şi am stat acasă în patură, în timp ce beam nişte Nesquik, iar minunatul Giggels mă muşca de cap (credeam că mă pupă). Sfarşit!
...Pai ea mananca polen de flori, asta e sigur, dar tu faci misto de noi? cum sa ai ca insecta de companie O ALBINA? urasc albinele! Si cum pana acum ai avut numai muste si tantari?)))) ohoooow woaw ...In fine, dar ar trebui sa o cheme ALBINUTZA, eu am o albina de plus si cand eram mica ii ziceam ALBINUTZA.
Buna Shiva .eu nu am o insecta de compani dar albinei ai puteai sai dai flori sau zahar aseazaile intr-un suport si mai adui pe cineva ca,,,, compania
Eu am un licurici:X il cheama liliac pentru ca zboara toata noaptea pe afara in cautare de "noi victime".Mai exact se pune pe capul batranilor si le suge sangele, iar ziua doarme.
Povestea mea...
Intr-o seara un mic paianjen cu cruce a intrat pe geam si statea pe perete ...Imi era frica de el la inceput, totusi, fiind singur acasa am inceput o conversatie si ne-am inteles de minune...
Acum doarme cu mine in pat :X Mereu ii prind muste si ii le dau decii mancarea nu e o problema...
Il iubesc :X
Dai o floare cu polen, un stup si gata. si eu am avut o albina dar cand s-a facut mai mare am lasat-o sa plece sa exploreze si sa intelepe lumea.
eu am avut un pui de gargaritza abandonata de parintii sai pe o floare.pana cand crescuse ii adusesem eu flori cu polen dar dupa am invatat-o sa zboare.o cheama scumpika acu are 3 zile
Ma voi aveti fleacuriio am limbrici cam creo 10 familii si ii scot la plimbare mereu ii iau cu mine ca a casa facuta un fundul meuasa ca voi sa muriti de ciuda acum na hai sa va vad cum crapati
Eu am cel mai frumos animal de companie e un FLUTURE l-am gasit de cand era un puisor de omida infine de fapt l-am salvat ca era sa o calce o masina ceva de genu arata
http://www.google.ro/......tp?/imgres
numai ca acolo unde e portocaliu la fluturasu meu e spre rosu i-am pus si un nume o cheama Samy (e fetita... cred)
Vai. mor de ciuda. ma uit si plang ) eu am un paduche de companie. il tin pe frunte. e prietenul meu cel mai bun. poate le facem cunostinta candva cat despre mancare hranesteo cu excremente de sobolon. e o delicatesa bafta cu animalul tau :*
Eu am un hamster.Ce mananca? Ii place sa roada degetul meu mare de la picior.
Am si un soarec.Ii dau zilnic sa bea bere pana adoarme dupa aia nu va mai cere mancare.
Eu am 2 limbrici.Sunt foarte de treaba mananca tot ce mananc si eu,iei fac ce fac si eu,merg unde merg si eu,dorm unde dorm si eu,se joaca cu, dorm, manaca cu mine.ce mai suntem nedespartiti si eu sunt asa:http://bloguluneitipe.files.wordpress.com/2010/02/limbric.jpg?w=180&h=200
@TeAmInVizor
Ai noroc
Un hamster care face pedichiura.
La maini face ceva? Ca mii lene sa ma duc pan' la salon
Eu am o molie pedofila. Cand o scot la plimbare in parc, trebuie sa o tin in lesa...deja am lasat cativa copii cu sechele. O cheama Pedo-Molia. Doarme in garaj deoarece am sub 18 ani (si precizez inca odata ca e pedofila)si mama nu o lasa sa doarma cu mine in pat... Oricum o iubesc, si sper sa nu moara prea curand.
Si eu am o musca aici pe ecran care incerc sa o alung cu sagetuta de la mouse.(culmea tehnologiei). Da ca insecta de companie am un tantar impaiat pe perete care e alaturi de mine mereu si nu ma critica, nu ma cearta, e de treaba.
Julyly2089 întreabă: