| Shiva a întrebat:

Ieri mi-am lut ca insecta de companie o albina.
O cheama Musca, deoarece pana acum am avut numai muste si tantari. Acum e ceva nou am o albina http://myfacewhen.com/i/497.jpeg >: (hai muriti de ciuda)
Chestia e ca nu stiu cu ce sa o hranesc :O3. i-am dat ciocolata, milkshake... pizza, fasole, salata de vinete, si nu manca.

Voi ce insecta de companie aveti? >>:

Răspuns Câştigător
| Gabriela0206 a răspuns:

Eu am un castor big grin. E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada).
E cel mai bun prieten al meu! Il cheama Scote-l-pe-asta-afara-din-casa. E un nume frumos, nu? Stiu, a fost ideea mamei. :X
Ce?! Poftim? Ce spui? Castorul nu e insecta? surprise Ba da, cum sa nu fie?
*Ii acopera urechile lui Scote-l-pe-asta-afara-din-casa*
Nu vorbi asa cand e de fata, isi va da seama ca e adoptat! frustrated

99 răspunsuri:
| ChrisBrown27 a răspuns:

Astazi, a fost ziua mea preferata! Rasplata ca am fost cuminte:)) mi-a luat un sarpe micut, el mananca oameni (mancarea lui preferata) in fiecare zi la ora 16:00
Suntem cei mai buni prieteni, si uite si poza facuta de mine http://www.google.ro/......tp?/imgres i-am spus "branza"ca sa zambeasca si ce credeti? S-a dus la frigider=))
Mic dar rau :pe

| Annd a răspuns:

Eu dorm cu curca in pat.

| sociopath a răspuns:

Eu am un ****smug.L-am gasit in WC dupa ce a iesit tata.Presupun ca e destul de batran tinand cont de faptul ca era aproape negru si marethinking L-am numit "Brownie"smug.E foarte destept,plecase inainte sa trag apasmug dar nu l-am mai gasit dupa aiasad si l-am cautat si in canalizare. Sper sa fi lasat acolo samanta si sa creasca altu la locbatting eyelashes
Cat despre albinuta ta,las-o, cine stie poate tine foarte mult la siluta, vrei sa iti cheltuiasca dupa aia banii pe medicamente de slabit?laughing

| andreisandu28 a răspuns:

Esti o proasta shiva

| Mirceamrc a răspuns:

Tare si eu am un dihor imi roade cablurile de internet zilnic

| yonutzu89 a răspuns:

Un gandachappy

| Lolaaaaaaaaa20 a răspuns:

Am albine.doi vecini langa mine au stupurilaughing
Tantari, muste si ce vrei.
Da ca animal de companie am o cartita.O cheama Pupa-ma undeva ca esti micncioasa.
o hranesc cu bucati de florilaughing

| TryToKillMe a răspuns:

Eu am un caine Dragon cad ies in oras cu prieteni mergem la marginea orasului si icendiem case cu cainele(ATENTIE a nu se folositi da foc de tabare

| BIA44 a răspuns:

Ei voi care aveti capuse sunteti nebuni n=va omoara nu-i normal la cap sa ai insecte in casa mai ales daca esti la bloc!