Eu am un castor . E un castor de treaba. E ascultator, nu musca batranii pe strada (doar copii ii plac), mananca mese la ore fixe (uneori si canapeua din sufragerie, da' nu-i nimic, redecoram casa.) si nu doarme in pat (a costuit un baraj in cada).
E cel mai bun prieten al meu! Il cheama Scote-l-pe-asta-afara-din-casa. E un nume frumos, nu? Stiu, a fost ideea mamei. :X
Ce?! Poftim? Ce spui? Castorul nu e insecta? Ba da, cum sa nu fie?
*Ii acopera urechile lui Scote-l-pe-asta-afara-din-casa*
Nu vorbi asa cand e de fata, isi va da seama ca e adoptat!
Astazi, a fost ziua mea preferata! Rasplata ca am fost cuminte:)) mi-a luat un sarpe micut, el mananca oameni (mancarea lui preferata) in fiecare zi la ora 16:00
Suntem cei mai buni prieteni, si uite si poza facuta de mine http://www.google.ro/......tp?/imgres i-am spus "branza"ca sa zambeasca si ce credeti? S-a dus la frigider=))
Mic dar rau :pe
Eu am un ****.L-am gasit in WC dupa ce a iesit tata.Presupun ca e destul de batran tinand cont de faptul ca era aproape negru si mare L-am numit "Brownie".E foarte destept,plecase inainte sa trag apa dar nu l-am mai gasit dupa aia si l-am cautat si in canalizare. Sper sa fi lasat acolo samanta si sa creasca altu la loc
Cat despre albinuta ta,las-o, cine stie poate tine foarte mult la siluta, vrei sa iti cheltuiasca dupa aia banii pe medicamente de slabit?
Am albine.doi vecini langa mine au stupuri
Tantari, muste si ce vrei.
Da ca animal de companie am o cartita.O cheama Pupa-ma undeva ca esti micncioasa.
o hranesc cu bucati de flori
Eu am un caine Dragon cad ies in oras cu prieteni mergem la marginea orasului si icendiem case cu cainele(ATENTIE a nu se folositi da foc de tabare
Ei voi care aveti capuse sunteti nebuni n=va omoara nu-i normal la cap sa ai insecte in casa mai ales daca esti la bloc!
Julyly2089 întreabă: