| InsartIuzarneimHiar a întrebat:

*Il auzi pe PSY la radio, semnalul se bruiaza si se cam schimba postul*
Gata, gata, am gasit gura. Salutare si bine v-am gasit la noul post TPU SlenderTV!
Scuze ca a trebuit sa-l "mutesc" pe PSY, dar. E ora mea de radio straight face
Deci, astazi vom discuta despre "Stiinta". Well, aici invatam cum sa facem o rotire in aer de 360 de grade
cu. porcul. Genial! Bine, bine, trecem la subiect rolling eyes...
Cand a fost apocalipsa si mi s-a stricat Minecraft, am descoperit ca trebuie nominalizat userul anului.
Well, cum eu l-am votat pe neluL, as vrea sa vad care a raspuns la fel. Dupa cum vedeti, am facut multe la scoala:
Am dansaaaat, Ne-am [BEEP], am facut ca Turistu' din lift pe scari. Si am invatat ca a = b - c + 7 : 3 X 7 : 1337 + d
Acum, sa vedem, DICKen s-a intors. Sa ma apuc de comicuri? Nah, ca ies numa linii curbe inchise.
Daca vreti sa stiti ce-am dansat, am dansat Gangnam Style.
Ma scuzati, dar n-am prea avut idei pentru azi. Deci, ne vedem pe mess, bye bye!
( YOU WILL FEEL THE WRATH OF THE MUSIC EMPIRE ON CHAT )
Scuzati ca nu am pus de dimineata, dar nu mi-a mers TPU.

7 răspunsuri:
| Pisique a răspuns:

Şi pisica mea are aceeaşi boală.

| CamiiBăă a răspuns:

Te scuzam.

| Musique a răspuns:

Bună dimineața și ție!

| Xtal a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=ft96zT3fQyI
Si nu poti sa vorbesti romana pe un site romanesc? De ce tot pui,, well''? Chiar iti place asa mult sa vorbesti romano-engleza?

| ILoveTacos a răspuns:

Slenderman is watching you.

Porcii din Minecraft sunt animale foarte dragute, dau sunca buna.Imi place sa ii omor si sa aud strigatele lor pline de agonie.Ma enerveaza totusi atunci cand incerc sa-i casapesc cu toporul si fug de mine.Nu sunt deloc recunoscatori.

a-bxc=Eeeeeeyyy Sexy Ladyy

Opp opp op opp op oppan gangnam style.

Daca doresti sa comanzi o palarie de cowboy si un tricou verde autentic suna chiar acum la 112! Daca te grabesti, vei primi si caseta video care te invata cum sa faci miscarile Turistului.

| InsartIuzarneimHiar explică (pentru ILoveTacos):

Lasa lasa ca stiu miscarile =]]

| ILoveTacos a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Atunci primesti la alegere:

-o conserva cu gaze naturale de bovine din alpi
-mizeria de sub unghiile de la picioare ale lui Psy
-un bilet pentru noul film Twilight