Ce urat, ce urat. Adica daca e cu cineva nu trebuie sa insulti acea oarba care este cu el tratand-o ca pe un obiect
Chuck Norris...hmmm buna intrebare! Sincer nu stiu si nici nu ma intereseaza! Stiu doar ca e o persoana pe care nu o suport, o persoana care a ajuns pana sa se si faca niste aiurite de bancuri,, seci" pe seama lui si se crede ca vezi doamne e,, super-extra-mega-fantastic" dar de fapt e doar un bosorog urat. Fratilor am ajuns o societate dependenta de Chuck asta? Peste tot aud raspunsuri despre el de parca ar fi cine stie ce. Tipic...uman!
Deci Chuck Norris este un om care personal nu cred ca exista pentru ca daca ar exista ar veni la mine acum si m-ar da cu capul de tastarufisdfgaoegfaslcvlsi; eroggawyuuhjfdxmsihuifeguifbuvytct7okjgfvkg
Lasa-l pe chuck norris, e rasuflat, pinguinu' meu l-a batut zilele trecute, de atunci echilibrul naturii s-a dat peste cap, o zi ploaie, o zi plaja...
Chuck Norris e ultima dependenta din societate de care ar trebui sa ne facem griji. Nu, eu zic tipic copilasi fara imaginatie care considera ca cel mai amuzant raspuns e unu cu/despre Chuck Norris. Si ca sa ne intelegem, cand zic "copilasi", nu ma refer la fizic. Daca gresesc, scuze, nu am ma frecventat de muuuult site-ul si nu mai stiu cum si in ce fel merg lucrurile pe aici, dar la intrebarea si raspunsurile astea atat imi vine in minte sa zic.
Foarte tare asta sa inteleg ca a venit la tine si ti-a lasat imprimeu pe fata tastatura
Pentru rolurile sale de "invincibil" jucate în filme, s-au început (dracu' ştie de unde) glume d-astea, modă care a fost copiată de 9gag (logic) şi totodată răspândită pe întreaga "internaţiune". Ştii cum se zice, proştii care se aseamănă se adună.
A fost un actor care a jucat impreuna cu Bruce Lee intr-un film cu karate.Dar data viitoare alege alta categorie.
Un personaj ''imaginar'' creeat de copii facuti din laba, care nu au ocupatie
Julyly2089 întreabă: