Esti FENOFANTASTIC.
In numele companiei mele, atat a sucursalei de logistica airfrance si klm, precum si a directiei de siguranta si strategii/implementari din Norvegia, UK, Brasil si US, te declaram Castigatorul Lunii la concursul de tinere talente de a ne face sa cadem jos de la birou, cu tot cu scaun, de atata ras.
*Your mail was sent as Global_High_Priority*
We owe U1!
Am râs cu lacrimi!
Râd de vreo 5 minute'ncoa, dacă aş face asta ar fi prea tare.
Numaratoare e miezu! desi se puteau adauga ceva mai multe efecte.gen sa apara vreo fazta urata la final de numaratoare. Stiu si eu?
Oricum cool
Ce va luati asa de viata mea :))?
Eu am luat asta dp bancuri.haios.ro;)
( http://bancuri.haios.ro/listeaza_poza.php? s=bancuri&id_joke=5762 )
In caz ca nu ma credeti :].
Eu am crezut ca poate o sa va placa si voua, de asta am postat asta. Nu ca sa imi ziceti va am plagiat pe cineva.
Bai cauti-sa-ne-enervezi! Atat timp cat nu ai compus nici tu, nici ala fisa baza swf, ce lula mea te bagi? De-aia exista bancuri, sa se transmita din gura in gura, fara copyrights. Ce, eu m-am enervat vreodata cand o poanta inventata chiar de mine e transmisa mai departe? Dimpotriva, de-aia am si facut-o initial.
Iar tu, doar pen'ca esti un (o?) frustrat(a) ca n-ai gust si talent la poante vii aici sa ne plictisesti... nu vezi ce ne prapadim de ras? Hai, basti si canta la o masa mai ciufutzica, la asta e distractia in toi
Tu n-ai prieteni si ai chef de cearta?(daca da, gaseste pe altcineva) ca eu alta explicatie pentru romanul "captivant" pe care l-ai scris nu gasesc
DaciaRomania întreabă: