Cate luni de sfortari intelectuale ti-au luat sa ajungi la aceasta concluzie si s-o postez ipe TPU?
Nu este frumos ce faci. Dacă prin absurd s-ar întâmpla asta și tu ai vrea să-i mănânci...
Da, si nu numai obezii. Deja mi-am rezervat o bucata de fleica de la tine pe piata neagra.
Da si iti spun si cum. in cazulvor lipsei de alimente pe plan mondial, mai ales lipsa alimentelor cum ar fi carnea, si nu vor mai exista animale, obezii vor deveni carnivori si vor incepe sa manance oamenii slabi, dupa care, ne mai existand oameni, cei puternici, care au mancat, ci nu au fost mancati, vor incepe sa se manance intre ei, iar cel care ramane ultimul, va muri si el, ne mai avand ce sa mananca. asa va fi sfarsitul omenirii. deci trebuie sa te pregatesti de pe acum
)))))) vezi sa-ti strangi economiile ca sa iti cumperi un distrugator, un tank sau un avion, eventual un vas bine dotat cu rachete
)))))))) sper ca ti-am fost de folos, acum funda te rog!
:*
Dupa ce ca mi-am pus imaginatia la treaba, coborandu-ma la un nivel atat de jos al mintiitale in asa fel incata sa-ti fac un posibil sfarsit al lumii in inchipuirea ta, nici nu-mi dai nimica, nici macar respect. asa ca chitana. Pa.
Sau invers -.- wtf.
Oamenii care sunt obezi au, de regulă, metabolismul mai lent. Ar putea trăi mult mai mult ca un om cu o greutate normală sau sub medie.
Tu ai fost vreodata intr-o piata de animale? Cand un cumparator cauta un animal pentru sacrificat, alege unul mai slab sau unul mai gras?
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: