Vrei sa-i furi cariera lu' Violeta, de la milka? Cred ca de la atata muls, s-ar scoate un nou model de sutien, tip pantaloni. Mai bine-ti iei un barbat si-l mulgi daca tot vrei lapte proaspat la domiciliu, decat s-ajungi sa umblii cu tatele legate-n coada la brau, sau pe post de fular la gat iarna, sau mai rau, sa faci concurenta vacutelor de pe cutiile de lapte.
Draga mea, vrei sa ti atarne tatele de atata muls?... mai bine du-te si cumpara, putin mers pe jos nu strica
Doamne ferste, eu nu as vrea sa ma trag de tate cineva in fiecae zi, imagineaza-ti cum am arata toate femeile
Yikes, m-ai speriat cu intrebarea asta, toate femeile ne chinuim sa avem sani frumosi si tu vrei sa ii strici cu mulsul
Lasa ca mai bine mergi in fiecare zi sa iei lapte.
Hai zi ca nu te-ai gandit mult.
Ma...eu stiu Daca ai pile la el poate e de acord...
Cum va vin ideile astea?
Doamne fereste! Sunt curios, cat ai gandit intrebarea asta? in fine...
1. Faceti si voi lapte, da numai cand neaparata nevoie(pentru copii) si nu pentru cafea, prajituri!
2. Nicio vaca!
3. Sunt curios ce raspuns ti-ar da Dumnezeu la cererea asta! Si daca ti-ar aproba-o, cred ca in cateva luni ati ajunge sa va atarne pana la geninchi! Iti dai seama, o sa mergeti cu ele in buzunare! Plus ca nu stiu care barbat s-ar mai uita la voi!
:bd tine-o tot asa!
Oauu ce nasol decat sa duci lipsa de lapte cand cumperi cumpara mi bine vreo 10 bacsuri ca sa nu duci lipsa ca e tare nasol sa fi mulsa ca o vaca parerea mea! succces cu laptele
chiftelutacrocanta întreabă:
Julyly2089 întreabă: