anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In incercarea disperata de a alunga plictiseala, am poposit intampator pe un site in care se povesteau fel de fel de intamplari amuzante. fapt care m-a trimis cu gandul la copilarie si la tampeniile pe care le faceam. intrebarile mele pentru voi sunt :ati facut farse la telefon? daca da, ce fel de farse? ati fost descoperiti?

11 răspunsuri:
| condemnedAntagonist a răspuns:

Am apelatt si am zis
-Maicaaa ion ii acasa?
-Nu e niciun ion aici
( inchid telefonul)
(apelez iar)
-aloo ion ii acasa?
-doamna vam zis ca nu e niciun ion aici!
(inchide)
apeleaza)
-sunt ion ma cauta cineva?

| Musique a răspuns:

Facusem multe farse,ca de exemplu,sunasem o femeie,sub pretextul ca doresc sa-i cumpar gradina,eu cum nu rad cand fac farse,si reusesc sa ma abtin, fiind serioasa, tanti ma crezut.Tot explicam eu acolo ca vreau sa cultiv legume,ca ma ocup cu asa ceva,iar tovarasi mei,erau sparti,radeau ca tonti,mai intreba tanti din cand in cand ce se aude,eu zicand ca am musafiri,sau ca merge radioul oh go on in fine,cum m-a prins,pai stii,sunasem o femeie dintr-un oras invecinat,acel oras,nu mai are strazi, ci numai numere (la casa) de prin 2007, asa ca,i-am zis sa-mi dea adresa strazi,spunandu-i ca ii voi face o vizita pentru a examina gradina (inainte i-am zis ca sunt din ***,si cum am o voce mai subtire,m-a intrebat daca sunt copil,inca de la inceput)Mda, s-a prins cand i-am zis "Da tanti, eu in 2007 eram pe clasa a 4-a,credeti ca m-a interesat de strazile Macei pe atunci?"Mda, si-a dat seama ca, am 14 ani -_-'
Tin minte ca odata l-am sunat pe iubitul unei prietene,pe care-l chema Ghita,si am inceput sa cant la telefon "Ghita,te astept diseara la portita" va dati seama,ca nabuni din jurul meu urlau ca tampiti,parca sustineam teoria de la geometrie la telefon,atat erau de amuzant pentru ei. *trebuie sa spun odata la telefon teorema lui Thales,sa tin minte asta*

Si multe alte chesti,ce-i drept,am fost pacalita si eu la randul meu,dar mi-am dat seama,ca din prostia mea, pot sa-i inving pe mucosi care au chef de glume in program, cu mine.Ma bucur doar ca ma pot abtine din ras, si reusesc sa le starnesc celorlalti amuzament.

*crede-ma, ma doare mana*

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Da am facut farse. cea mai tare a fost conversatia asta :
eu :"-Aloo!
aia-Da?!?
eu-Domnisoara X-ulescu?
aia-Da
-Va informam ca pe data de 20.8. 2010 venim sa va verificam chilotii din sertare
-Ce? Nu am inteles... Puteti repeta?
- Am spuuus *tipa* Va informam ca pe data de 20.8. 2010 venim sa va verificam chilotii din sertare.\
-Ce? Nu am inteles din nou... Puteti vorbii mai tare?
- Am spuuus *urla si mai tare* Va informam ca pe data de 20.8. 2010 venim sa va verificam chilotii din sertare.
-Doamna eu tot nu am inteles...
-*eu scoasa din draci urlu cu toata forta* : DAA PROASTA ESTII FATA! "
nu nu m-a prins dar atunci cand trec pe langa ea se uita ciudat la mine...iar eu imi repet in gand "da proasta esti fata"
da am facut multe tampenii... vara... noi copiii extraordinar de plictisiti si fara ideii laughing

| BredPit1 a răspuns:

Pai am sunat la un numar intamplator si i-am pus trinitassmug

| Roo a răspuns (pentru BredPit1):

Mi-au dat lacrimile de la cat am ras! asta e buna!

| CastorR a răspuns:

Imi mai aduc aminte doar de 2.
Eu: - Alo?
Aia: - Da...cine e?
Eu : - Sunt un reprezentant de la firma Sugi Pul.a S.R.L
Si i-am inchis.

Eu: Alo?
Ala: Da ...cine este?
Eu: Sunt de la farmacia Ana si am venit sa va informam ca prezervativele sunt la oferta.
Ala: Cee?! Copchile daca te mai prind ca ma suni te prind si te bat de te caci pe tine.

Nus asa de amuzante dar. doar pe astea mi le mai amintesc.

| BredPit1 a răspuns:

Stiu b-) sau intr-o zi de vara (foarte cald) am sunat si am inceput sa cantam colinde

| Roo a răspuns (pentru CastorR):

La faza cu "copchile...te prind si te bat de te c*ci pe tine" mi-am amintit de o faza de pe youtube ("nea ilie") laughing

| CautNume a răspuns (pentru BredPit1):

Cel mai misto raspunsrolling on the floor

| BredPit1 a răspuns:

Stiu b-)

Întrebări similare