Si când te gândeşti ca am încercat sa fiu mai draguta cu tine... Gata, vezi tu, da, da, veeezi tu, aha. Nu scapi. Presimt ca Zeyn se întoarce. Lasa ca găsesc eu un moment de tandrete intre tine si Turbox, da. Tocmai ai revenit pe lista mea neagra.
Si era doar o provocare.
-vezi ca asta-i ras malefic.
Abia așteptam să revin pe lista ta neagră.
Mă plictiseam grav.
Realizezi cat efort am depus ca sa sterg numele Tudorel98 si sa scriu LoveSleep?
Șit... >.
Acum 3 minute am vazut-o plutind. Am aruncat cu piatra dupa ea.
Si o sa zic ca-i falsificata.
Ce inaltime ai?
Nu-s foarte înaltă. Am 1.63.
Partea cea buna e ca am inaltimea solistului meu preferat! (^ω^)
Ce o să se supere Sleepycă si MinerX când o sa citească
Provocare sau nu, mi-e tot una... Hihi
Da...saracii..Tu nu intelegi ca pe Tudi l-as arunca de pe munte, si el pe mine in vulcan. Partea buna e ca diavolii nu mor in foc, si el nu e înger ca sa zboare. Hahaha.
Si cu MinerX ce e? Hai, sa fim seriosi, cui i-ar plăcea de mine. Nu vezi ce nebuna sunt?
De parcă nu ai știi ca MinerX e îndrăgostit de tine. Really. Si Freaak.
A fost... Romantic! El ți-a spus să îți exprimi dragostea pentru el printr-o "intrebare", iar tu i-ai făcut cu adevărat o declarație de dragoste.
A zis sa scriu ceva romantic, asa ca eu mi-am respectat provocarea.
Te te-ar auzi Sebastian acum ar plange...that poor *ahamHOT, HANDSOM, EAMAZINGaham* butler
Sebastian stie ca a fost o provocare. Gandeste-te ce fericit e Grell in clipa asta.
...I hate that Grell so much >.< always trying to steal Sebastian from my friend, we really need to kill that B.it.ch someday soon
I like Grell, is very funny, but...however is stupid and sily. I like his loooooong red hair, Green eye and glassis. Hihi...I hate Grell when is from Sebas-chan. But Seby dont' like Grell and Lore is Happy!
Grell's eyes and hair are the only things I kinda like about him, I am more into Sebastian and Ciel, and Alois a little.
"fericirea mea consta doar in cuvintele pe care mi le scrii in fiecare zi"
Tu iti dai seama cat efort face?
Tu stii ce inseamna sa te doara degetele de la atata tastat, doar sa-ti fie tie pe plac?
Trebuia mai de mult sa-i marturisesti, reauo.
Șit. A fost o provocare.
Te-as rade in cap...atunci cum te-ai mai simti? (^ω^)
Poti s-o faci dar asta daca poti sa ajungi pana la nori. Oricum si el si inima mea sunt ale tale.
Hmm, pana la nori...adica esti înalt. Chiar, ce inaltime ai?
1, 70
Nu sunt chiar chiar atat de inalt dar acum sunt ''cu capul in nori''.
Pai, cu siguranta esti mai înalt ca mine.
Era o provocare. Eu nu am confirmat nimic, încă...
Da, păi așa e începutul, mai întâi o provocare apoi încă una de asta și încă una tot așa...
Ia uite cine stie... Opaaa!
Te-ai supărat? nu aveam intenția asta, scuze.
Cum sa mă supar? Tocmai pe tine... ASA de suparacioasa par?
Nu....pari o drăguță
TiberiuFasole întreabă:
Venerabilul întreabă: