Scăpa si ala după 3 ani de pușcărie si ramane cu toata averea asa sa tot îți petreci concediul la jilava, tine minte trei cuvinte am furat si mie nine
Doamne, cum stiu romanii sa-si aleaga cei mai rai presedinti. Cred ca nu este nevoie de argumentatie.
La mulți ani JicaContra!
La mulți ani de pușcărie!
Nu uita! E greu să urci un deal, dar să ajungi jos e foarte ușor și repede la vale!
Nu uita că vina pentru care domnul Liviu Dragnea e la închisoare, miniștrii PNL și-au angajat rudele, copii, prietenii!
Da, "iubesc" peneleu' la fel de mult
in frunte cu secretarul lor general, presedintele comuist de rahat Iohannis care e omul pesedeului, cand a fost vorba de Laura Codruța Kövesi a zis ca nu semneaza sa o dea afara, si nu numai ca a semnat, dar a semnat si la timp, fara nici o problema
iar, cand a fost Crin "vreau putere" Antonescu, tot peneleul a plecat din parlament cand a venit randul sa voteze legile propuse DE EI INSUSI, pentru ca s-a stricat nustiuce coalitie, deci PE FATA, ii doare in noada kurului de Romania, ii doare NUMAI DE PUTERE
spre COMUISM, TOT INAINTE!
Nu o sa devina asta Presedinte, iar daca da, nu o sa mai fie nimeni supus in tara asta.
Dar sunt patru!
????
Julyly2089 întreabă: