Scăpa si ala după 3 ani de pușcărie si ramane cu toata averea asa sa tot îți petreci concediul la jilava, tine minte trei cuvinte am furat si mie nine
La mulți ani JicaContra!
La mulți ani de pușcărie!
Nu uita! E greu să urci un deal, dar să ajungi jos e foarte ușor și repede la vale!
Nu uita că vina pentru care domnul Liviu Dragnea e la închisoare, miniștrii PNL și-au angajat rudele, copii, prietenii!
Doamne, cum stiu romanii sa-si aleaga cei mai rai presedinti. Cred ca nu este nevoie de argumentatie.
Da, "iubesc" peneleu' la fel de mult
in frunte cu secretarul lor general, presedintele comuist de rahat Iohannis care e omul pesedeului, cand a fost vorba de Laura Codruța Kövesi a zis ca nu semneaza sa o dea afara, si nu numai ca a semnat, dar a semnat si la timp, fara nici o problema
iar, cand a fost Crin "vreau putere" Antonescu, tot peneleul a plecat din parlament cand a venit randul sa voteze legile propuse DE EI INSUSI, pentru ca s-a stricat nustiuce coalitie, deci PE FATA, ii doare in noada kurului de Romania, ii doare NUMAI DE PUTERE
spre COMUISM, TOT INAINTE!
Nu o sa devina asta Presedinte, iar daca da, nu o sa mai fie nimeni supus in tara asta.
Julyly2089 întreabă: