anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Într-o zi tatălui meu îi curgea sânge pe picior (de la o veche tăietură la care s-a lovit iar... mă rog, neimportant) şi nu a observat...

Iar verişorul meu de 6 ani l-a întrebat dacă e pe ciclu.

What the actual fukc?

28 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Ts,ts,ts,Hime-chan,de ce-ti inveti micutul verisor prostii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Ultima oară când i-am dat "micuţului verişor" voie la PC-ul meu nesupravegheat s-a uitat 30 de minute la Satana Cartoons, apoi a ascultat BUG Mafia - Olimpiada, apoi a intrat pe un site dubios.

Cred că e adoptat.
Probabil e frate cu Exceel.

Şi dacă îl învăţam eu, îi spuneam să-i spună tatei că e bine să aibă mereu Always (ce naşpa a sunat asta) în poşetă.batting eyelashes

| Ashadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh,de-asta n-are sora-mea voie sa se atinga de PC-ul meu.(sau macar e o scuza buna)
Mai tare era sa-i zica de OB-uri laughing

| αɴι28 a răspuns:

Bine ca eu n-am verisori/verisoare mai mici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Da, ar fi fost fain, dar ştie ce sunt (din reclame) şi m-ar fi întrebat unde şi le bagă...

| Dippa a răspuns:

rolling on the floor

| MaliciousDeath a răspuns:

Cresc atat de repede...T_T

| suităr a răspuns:

Si eu am o verisoară mică.

Vezi să nu se atingă varu'tu de vară'mea -__-

| DomnişoaraClannad a răspuns:

De fiecare dată când mănânc sorămea îmi zice să mă opresc că-mi explodează curu.

| єχcєєℓ a răspuns:

*agree with MaliciousDeath*

| Killeramaster a răspuns:

Bă, al naibii, învățat la prostioare de mic.

| Musique a răspuns:

Cred că-ți mai aduci aminte de verișorul lui Robi, Mudălf...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi-au zis niste copii de 5 ani ca sunt emo. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca nu i-au iesit matele

| Crâstoşelul a răspuns:

Emoţionant.

| DomnişoaraClannad a răspuns (pentru Musique):

rolling on the floor))

| YuiYui a răspuns:

Ma bucur ca vara-mea e inocenta. puppy dog eyes

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Zici că-i colegul meu care la ora de sport: "Domn' profesor, sunt indispus, am ciclu!"

| Fridăm a răspuns:

S-a interesat, măi. Îi pasă de starea tatălui tău. Probabil voia să ştie dacă nu trebuie să îi aducă un No-Spa, să-i calmeze durerile menstruale. Sper că nu l-ai certat sad.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Aoleu... foarte tare laughing
Apropo: Olimpiada? Pi buni?
În fața blocului am un copil de 9 ani obsedat de cântecul ăla laughing
La mine soră-mea era să dea peste niște video-uri cu SpongeBob și Patrick gay laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fridăm):

Nu... L-am luat frumos şi i-am explicat că bărbaţii peste 40 de ani sunt la menopauză. rolling on the floor

| Fridăm a răspuns (pentru anonim_4396):

Aşa. Verişorul tău trebuie să ştie la vârsta lui şi chestii de genul. Bravo, eşti o verişoară model!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fridăm):

Păi trebuie să fie informat. Şi având în vedere că TOŢI verişorii mei sunt mai mari şi când eram mai mică eram mereu victima tâmpeniilor pe care le făceau, vina era a mea petru tot (deşi mureau de ciudă când vedeau că nimeni nu mă poate pedepsi, fiindcă eram prea adorabilă) şi mi-au găsit 1001 de porecle... Trebuia să văd şi mă răzbun şi eu pe cineva... aşa că m-am răzbunat pe cel mai mic din familie.

Da, nimeni nu şi-ar dori aşa o verişoară.

| Fridăm a răspuns (pentru anonim_4396):

Deja-l văd. Verişorul lui Queen, la frageda vârsta dă doar 6 ani, îl depăşeşte pe Einstein la IQ. O să-ţi ia interviu, aşa că pregăteşte-tebatting eyelashes.
(Nici să fii mai mare nu-i bine, crede-mă. Dacă fac prostii ăia micii, tu eşti de vină, că nu ai avut mai mare grijă)