| Fernando9Torres a întrebat:

Intrebare filozofica:
De ce zic oamenii ca sunt urati? Adica serios daca esti urat(nu, nu tu cel ce citesti) de ce trebuie sa le spui si altora ca esti urat? nu se vede? Eu sincer, nu pot trece pe langa oglinda fara sa zic "Frumosule"(asta a fost asa un+ si da, sunt un pic narcisist, life).

P.s: Vreau raspunsuri adecvate categoriei(daca vreti sa fiti seriosi folositi P.S-ul)

9 răspunsuri:
| PopAdrian a răspuns:

Pentru ca societatea a impus niste standarde de frumusete si cand cineva nu se regaseste acolo, incepe sa aiba regrete fata de cum arata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*foloseste P.S-ul*

Sunt tristi ca sunt asa si le e greu sa accepte adevarul, cei mai multi asteapta sa fie contrazisi, ii asteapta pe ceilalti sa zica "Nu e adevarat, ma, esti frumos".

Desi, unii chiar daca sunt(sau cred ca sunt) frumosi vor doar ca lumea sa le zica ca nu-i asa, la toti ne prieste cate un compliment chiar daca stiam de dinainte ca treaba respectiva e adevarata. PACE!

| Furculingură a răspuns:

Fiecare se laudă cu ce are.
Şi vezi că ai scris " gategoriei ".

| Fernando9Torres explică (pentru Furculingură):

Mda,acuma am vazut graba dar oricum Mersi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Si ai mai scris gresit si "serioasi".

| pisoias a răspuns:

Pai cum de ce sa le spun? Ii anunt inainte de a ma vedea.Nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta (asta in cazul in care as avea asa ceva).

| SabinaQueen a răspuns:

Pentru ca lumea e atat de rea incat trebuie sa spuna, nu pot sa tina pentru ei! PS:nesimtiti!

| ℓανιηια a răspuns:

Pentru ca ei se vad urati, sunt complexati de cum arata (chiar daca ei nu sunt urati) si ar vrea ca cineva sa le zica :Ba nu! Esti chiar frumos/frumoasa!)
P.S:I'm beautiful, you're beautiful, we're beautiful

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Un om poate fi urat si sufleteste!
Pa, pa.