1.Cel pe care l-a carat in bagaje cumva?
4.Cu un dolar mai putin decat mingea.
1) Nu
2) Da, dar de ce nu a patit nimic?
4) Da, 5 centi
5) Da, litera M
aninim2012 - 10p
3.Vasile sughita si a cerut berea ca sa scape de sughit dar nu a reusit, asa ca barmanul stiand acest lucru a scos pusca si l-a speriat pe Vasile, iar el scapand de sughit i-a multumit.
Ah...la 4 am citit 10 dolari si 10 centi.
I. Marie face trafic de barbati.
II. Ion Sapaliga e un bulangiu.
III. Pentru ca i-a amintit ca acasa il asteapta nevasta-sa.
IV. Luam mingea si plecam.
V. Litera m.
I)Criminalul,era cel mort.
II)Femeia era sotia lui Ion.
III)Ii multumeste pentru halba de bere.
IV)Zece centi.
V)Litera M.
1) Nu
2) Esti aproape dar n-ai raspuns inca la intrebare, intrebarea nu intreaba cine era femeia.
3) nu
4) nu, s-a raspuns mai sus
5) da, s-a raspuns mai sus
Pai si atunci la ce ai mai raspuns? Doar ca sa-mi arati mie cat esti de pro (pardon, smecher)?
Citita nu e maica-ta pe spate ma! Nu vezi ca are o padure pe care ea o numeste : " bretonu' "
Iar daca adminu' e atat de copilaros, si pune la "suflet" ce am zis eu aici, si imi sterge raspunsul, o sa o sarut pe Ani. Si sper sa ma creada ca e mult mai rau ca sinuciderea sau taierea venelor.
Si daca si tu ai pus la "suflet" ce am zis aici, inseamna ca trebuie sa te mai duci si tu pe afara, sa respiri aer "fresh" si sa intelegi ca asta a fost o gluma.
Da, simt că mă pierd printre litere.
Ajută-mă să ies!
Bai aviator in brazda, vrei sa te bag in campanie? lasa-e in pace ca avem parte de smintntiti d'asta ca tine toata saptamana la scoala
1) Al doilea era un angajat al holtelului. In cazul in care acesta era doar un client, n-aveau motiv sa se bage.
Haide, la 1, sa-i spunem doar "Maria". Esti de acord?
D'acord, dar asta ar face intrebarea mai dificila. Eu am incercat s-o simplific alegand un nume predestinat raspunsului. Poti sa-i zici si Vasilica daca asta te face fericita
FoarteTareFrate întreabă:
DaciaRomania întreabă: