| Insomnii a întrebat:

*isi face cruce* Deci dau si eu o raita pe la religie si-i vad pe unele persoane care "nu injura de Dumnezeu ei numele lui in deradere" si chestii de genu.
Bai nene mai scapa si omu cate un Dumnezau, o crucr etc.
Ce draq aveti fratilor ati devenit toti deodata bisericosii lu peste?

20 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Acuma inteleg eu de ce se vaita dzoo si se rup crucile. Scaparea, bat-o vina. Si la biserica pot lua divinitatea la organ. N-ar fi o problema.

Apache
| Apache a răspuns:

Pe mine ma amuza cel mai mult ateii cum ii injura pe crestini si ii fac fanatici...dar pe ei ii vezi non stop pe categorie, si pe ei ii vezi cum pun intrebari lungi de 10 pagini pline cu citate ...si pline de trolling si injuraturi!
deci pana la urma ...amandoua taberele sunt cretine!

| AnneBre a răspuns:

Eu nici odată nu am înţeles ce au toţi de pe TPU cu religia. oh go on
Nici eu nu sunt cine ştie ce religioasă, dar asta nu înseamnă că trebuie sa îmi bat joc.

| MyObsession a răspuns:

Pe mine mă amuză tare mult categoria aia.

| blueangel99 a răspuns:

Lasă-i, că-s mici. Trebuie să se mai maturizeze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-o trezit si astia...sa fii credincios nu inseamna ca nu trebuie sa pacatuiesti sau sa mergi tot timpul la Biserica.A pacatui e ceva normal ca doar nu ne-am nascut toti zăi șî Dumnizăi.Astia zic ca nu insulta si alte cele...da' sa te crezi Dumnezeu nu vrei? Sunt niste mincinosi.Nu sunt eu mare credincios, dar nici ateu nu sunt.Cred in Dumnezeu si cred ca iarta, ca doar ne iubeste si stie ca ne scapa.Cat despre atei daca nu cred si nu le pasa de Dumnezeu de ce umplu randurile cu discutii despre Dumnezeu.Pfoooa lumea e nebuna.Nici nu stie ce vrea.

| Downfall a răspuns:

Mda ştiu... uneori categoria religie e mai amuzantă ca T/A
Ce se mai ceartă ăia, frate... -_-

| Bya132 a răspuns:

Dragoste şi sex în devenire.

| Trinitas a răspuns:

Mda, eu daca am o zi mai naspa si intru la Religie imi vine sa violez cu un crucifix pe oricine care-mi iese-n cale. Da' e misto sa vezi cum se cearta.

Răspuns utilizator avertizat
| Urzi23 a răspuns (pentru Trinitas):

In sfirsit ai fost repatriat la T/A ca erai refugiat pe la Religie dar si de acolo ai fost alungat in batai Acum te vad "aciuit" pe aici pina o sari "fetitacupiscoturi" la tine o sa va vad zbirlite una la alta ca motanii in calduri si trageti o paruiala tiganeasca de se duce vestea pe forum rolling on the floor

Apache
| Apache a răspuns (pentru SaintOcea):

Se vede ca te simti...dar ce sa ceri de la un tigan borat

Apache
| Apache a răspuns (pentru SaintOcea):

Omule.cu siguranta NU ma refeream la toti, dar in ultimul timp cand intru la religie ba vad un cretin retardat care pune zeci de mii de intrebari pe aceeasi tema.sau vad un ateu, care pune versete de 10 pagini incercand sa desfinteze religia cu totul...cea ce mi se pare o tampenie...mi se pare o tampenie sa te chinui atat pentru niste chestii care sunt la mintea gainii ca nu sunt reale!
si ambele tabere au si plusuri si minusuri...dar in ceea ce priveste fanaticii!
sorry, dar ambele tabere sunt la fel de retardate...
si 2 ).nu am nimic cu tine omule, sorry...dar chiar nu m-am referit chiar la toti.ma refeream la toti care fac din cearta pe teama religiei un mod de viata

| klau95 a răspuns:

Ce tupeisti **** daca nu sunteti crestini ce sunteti voi? martori lu ehova?, pagani?laughing) ortotoxi dupa cum vad sunt ce-i mai smecheri ca au tupeu in ei si care e problema? sunteti mai presus decat atei si crestini? asta sa o credeti voi. maturizativa in pana mea.

Apache
| Apache a răspuns:

Mai bine sa raman eu cretin asa cum sunt..si sa nu cred in religie, si nici sa nu ma dau mare ateu ...decat sa stau ca tine si sa ma cert la categoria aia toata ziua

Apache
| Apache a răspuns:

Da...dupa ce m-am uitat putin la raspunsurile tale, am avut dreptatate ...chiar esti un fraier ce sta toata ziua la religie!
. bine ma te intreb direct? ...care e diferenta intre un crestin care crede intr-o carte veche de 2000 de ani.si unul ca tine, care isi petrece toata ziua la categoria religie. certandu-se cu crestinii.si parand ca ii pasa de chestiile astea mai mult decat ei?
.mie mi se rupe de amandoua taberele sincer.
Si crestinii au cretini care au in cap numai fum.si ateii au cretini ca tine fara viata personala care se cearta pentru niste conceptii invechite!
Eu personal sunt agnostic ...si nu cred deloc in povestile din biblie cu privirea la pogorarea din gradinea carpatica perfecta marca udrea ...si cu varsta planetei de 2000 de ani!
Dar nu stau sa ma cert ca idiotul cu unii crestini care nu le poti scoate ideile alea din cap nici cu ranga.sa creada in ce vor, mi se rupe!
SI daca faptul ca am suficient creier cat sa nu ma cert ca boul pentru niste chestii care nici macar nu exista ma face cretin ...atunci bine frate, in cretinismul meu salut cu stima un fraier fara viata persoanal ca tine