Hai ma leis ca o stiu! Nu am intrat ca stiu ca arata ceva de care te sperii(un sarpe, monstru)cine stie! Daca vrei iti mai dau eu un link din asta! Am vazut din astea pe fete-si-baieti
A mai postat-o cineva pe site si mi-am amintit de ea asa ca am inchis repede si nu am mai vazut ca m-am speriat o data asa de tara ca am inceput sa plang ca un tanc de 2 luni.:p
Eu nu m-am speriat.Am observat ca s-a oprit din descarcat imaginea exact in locul pieptului, asa ca am aflat ca e un screamer SI AM INCHIS FEREASTRA
Dupa ce am vazut raspunsurile, am inchis boxele, m-am intors cu spatele si cand m-am intors am vazut aia/ala sau ce o fii )
Doamne, la mine era volumul la maxim, am vrut sa-l inchid dar l-am deschis din nou, doamne, am tremurat cinci minute, au auzit si parintii mei, eu le-am spus ca se auzea de pe strada, doamne ce oribil afost, stateam si aproape, si nu se mai inchidea volumul
Cand am vazut ca se misca asa de incet, adica se incarca greu imaginea mi-am dat seama de ce se intamplaam dat boxele la cel mai mic volum, m-am intors cu spatele si am asteptat pana cand a intrat calculatorul in stand-bay(la mine dureaza 5 minute)apoi am pus o geaca pe ecran numai sa nu vad aia si am am dat x. Le'o facusi celorlati
Domne m-am speriat rau! cred ca am ramas traumatizatanu mai dorm la noapteESTI MALEFICA
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: