| TiberiuFasole a întrebat:

La multi aniiiiiii Geanin! Credeai ca uit, nu?

12 răspunsuri:
| Geanin a răspuns:

La multi ani cu sanatate sa va dea Geanin tot ce dorit zile toride(lol) cu fericire.
La multi ani sa traiti! LA MULTI ANI sa traiti!
A, tu mi-ai dat bloc pentru ca nu ti-am zis la multi ani!
O ce frumos! Nu trebuia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Geanin):

E ziua ta sau?

| TiberiuFasole explică (pentru anonim_4396):

17 august de TPU, dar fain, daca tu esti primul si cel mai probabil fara mine singurul, ea continua sa te injure, foarte tare, mai ales ca o scoti de la block doar pentru La multi ani.
Nu poate sa-ti raspunda ea, asa ca ti-am raspuns eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TiberiuFasole):

De ce nu inteleg nimic? Ce se intampla mai exact? Ajutor!

| Contpentrumienru a răspuns:

Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra … O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani!

| Contpentrumienru a răspuns:

La multi ani, MinerXCiocalatica, nu stiu cu ce te-am mai deranjat, imi pare rau! Te rog iarta-ma! Minerule esti cel mai tare tip de pe TPU, te rog nu mai fi asa sensibil! Pls! Da-mi unblock! Sunt Geanin!

| Contpentrumienru a răspuns (pentru anonim_4396):

E ziua lui Mineru si s-a suparat ca nu i-am zis la multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Contpentrumienru):

Cum **** e ziua lui ca nu apare la sectiunea LMA. http://www.tpu.ro/lamultiani/
Ma tu ai innebunit, vrei iar suspendare? Ce-i cu contul asta?
In fine, la multi ani, MinerX! Multa sanatate!

| TiberiuFasole explică (pentru Contpentrumienru):

Nu am dat block din acest motiv cu La multi ani, credeam ca ti-ai batut joc de mine si cand ai zis asa, ti-am dat block fiindca uneori chiar ma deranjeaza injuraturiile. Oricum, sincer vreau sa stiu ca esti minunata, ti-ai facut un cont doar pentru asta. Sincere scuze.

| TiberiuFasole explică (pentru Contpentrumienru):

GeaninTheAlienClone e contul?

| TiberiuFasole explică (pentru anonim_4396):

Frate, nu e ziua mea, s-a incurcat, a fost mai de mult ziua mea de cont TPU si credea ca i-am dat ignore fiindca nu mi-a zis LMA, dar eu i-am dat ignore din alta cauza, deci practic mai mult e vina mea.

| Croampaiartama a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Hey! Imi dai te rog unblock. Contul meu e GeaninTheAlien simplu. k?