Frate esti praf. Daca nu crezi in DIVINITATE sau chestii din astea de religie tine pentru tine.
Uite cum a denaturat situatia.Te rog sa imi explici ceva.Ce anume te-a deranjata la intrebarea lui Antipaticu?
Si eu eram pana acum cativa ani(vreo 5 )
Nu zice preotul ca toti suntem frati?
De ce cand vine vorba de tine nu trebuie sa iti fie reprosat nimic(citez:"nu mai ai ce sa spui papagalule? ma iei cu educatia? ma pis pe educatie, fac ce vreau, e viata mea)dar cand vine vorba de Antipaticu e altfel(Intrebarea mea a fost "Ce anume te-a deranjata la intrebarea lui Antipaticu?" iar raspunsul tau a fost"Ca isi bate joc de orele de religie si de apostoli.")
E un lucru paradoxal intelegi.Dac tu reusesti sa-mi explici cum sta treaba te ascult.
In decalog, scrie:
"Să nu iei în deșert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deșert Numele Lui."
nu te uita la ce fac altii, important e ce faci tu.
Ce sa-mi fie reprosat?
Bine,eu nu zic ca nu gresesc doar sunt om, na, am vorbit urat dar nu suport sa-si bata cineva joc de religie.
Posibil 15( il cheama speeder96).
Pai da mai speeder da ce ai spus(nu te uita la altii, important e ce faci tu) nu e valabil si pentru tine?
Pavel "criminalu" s-a spovedit si i-a parut rau pentru pacatele lui.
Ma refer la alti tampiti care-si bat joc de credinta si religie.
De ce nu suporti sa-si bata cineva joc de religie.Nu conteaza ce spun altii(doar daca nu esti un manelist care merge dupa turma)Important e sa crezi cu adevarat in ceea ce crezi si vorbele unora sa nu te influenteze.
Cruciadele? A trebuit sa ne aparam credinta+ degeaba il fortezi pe un om sa creada in Dumnezeu,daca el nu vrea e pacat si e inutil.
popii aka preotii, fura? hmm nu cred, te pune cineva sa dai bani la preoti? nu cred.
Problema e ca eu de ce ajung in iad ca nu am omorat evrei?
Pentru ca esti ateu si nu crezi in Dumnezeu si nu crezi ca daca te caiesti, El te va ierta.
Mah priveste partea buna a iadului:
1.Mereu miroase a friptura
2.Ai de unde sa aprinzi o tigara
3.Scapi de pocaiti ca speeder
Julyly2089 întreabă: