Frate esti praf. Daca nu crezi in DIVINITATE sau chestii din astea de religie tine pentru tine.
Desi daca nu cred ajung in iad? pai nici tu nu crezi in alti zei desi posibil sa ajungi in iad ca exemplu afrodita tu o ignori crezi ca nu exista de ce?
Ma pregatesc de iad atunci.Imi iau cu mine 10 valize de tigari Moldovenisti si inca 10 de bere sa nu ma plictisesc
Speeder nu-i pocait ei nici nu stiu cei aia biblie crede-ma ca eu stiu mai mult ca ei posibil si tu ei scriu in ura si atat isus a vb de iubire nu jignesti cand iubesti
Pentru ca spre deosebire de zei inexistenti, Dumnezeu exista.
Ce naiba...cu majoritatea asiaticilor care nu cred in Dumnezeu ar fi coada ca la magazinele alea de la PRO TV pentru intrarea in iad.
Chiar daca, daca vrei sa te mantuiesti, trebuie sa crezi in dreapta credinta adica ortodoxia.
Da de unde stii ma ca exista Dumnezeu.Tzia aruncat cumva din cer o biblie in cap?
Ti-a tras cumva vreun inger un sut intre picioare?
Eu nu te sustin indoctrinatule.Pun pariu ca daca am face o suma as iesi mult mai bine ca tine la capitolul fapte bune (si sunt satanist modern)
Ar fi o idee buna dar pune si un text alaturi gen:"Interzis STRESATILOR
A mea? niciuna
crezi in ce vrei, dar nu-ti bate joc de credinta mea.
Credinta se masoara in fapte nu litere scrise pe TPU sti cine a spus vorbele astea?
Mai speeder cand ai sa ma vezi la iRealitateaTV ca am omorat 4 babe si 100 de indoctrinati ca tine aruncand cu biblii in flacari atunci sa spui ca-s vai de capul meu.
Pur si simplu ma simt bine asa cum sunt.
Ma bravo tie uite cati oameni ai adus aici. Oare la ala cu tzigari cati or sa mai apara?
Julyly2089 întreabă: