| chiftelutacrocanta a întrebat:

Legenda lui Ray!

Cica era odata un barbat pe nume Allen Beta care ii era frica de moarte si un alt barbat Ray Alfa care nu ii era frica de moarte.amandoi au fost chemati la razboi de armata tarii..doar ca Allen s-a ascuns de frica intr-un loc foarte adanc si intunecat unde avea mare liniste si siguranta.
Razboiul a-nceput,iar Ray Alfa curajos se lupta in ziua mare cu mii de razboinici,in timp ce Allen Beta dormea intins pe pene in locul acela intunecat si sigur. intr-un final razboiul se terminase,mii de capete erau azvarlite pe camp,sub razele soarelui,si cadavre,milioane!
Surpriza cea mare era ca Ray Alfa a supravietuit ca prin minune,in timp ce Allen Beta era mort in intuneric, ucis de un paianjen veninos.
Ray Alfa,plin de vioiciune,cu pieptul gol,si insangerat asa cum era,luara sabia cu care se luptase,si merse mandru la Allen Beta in pustietate.
Ajuns in sfarsit la cadavrul lui Allen, Ray indreptara sabia spre inima lui Allen si i-o scoase.O stranse mai apoi in Pumn si o infiptera in sabie,si merse pe piatra gloriei de pe campul de lupta, urcandu-se pe stanca.
tinand mai apoi cu jena inima lui Allen infipta in sabie, indreptata catre multime, LUMEA il vedea pe Ray Alfa spunand cu glas taraganat si puternic:,,Fii Alfa,nu fii Beta,moartea vine cand vrea ea, Allen degeaba te-ai ascuns,!"

(Ps:Aceasta este doar o compunere si nu trebuie luata in serios)

Răspuns Câştigător
| Rapperităă a răspuns:

Eu de ce nu apar? laughing

10 răspunsuri:
| DonaldTrump a răspuns:

Si asa Ray a devenit erou international si a batut palma cu Chuck Norris

| LePotato a răspuns:

Am vazut ca ai mai postat "povesti" despre *Ray the Alpha*, sa inteleg ca esti fan inrait?

Sau e altceva? smug

Răspuns utilizator avertizat
| LePotato a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Sa stii ca nu oricine reuseste sa desluseasca(trying not to laugh) ce scrie Ray ca sa ajunga intr-un final la partile "interesante"

| RAY a răspuns:

Unde imi este printesa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si legenda lui Daisuki? sad

| DonaldTrump a răspuns:

Legenda Kaiser-ului cand apare?

| DirviziuQ a răspuns:

Deci care-i faza?

| RAY a răspuns (pentru DirviziuQ):

Am murit sunt o stafie, asta e faza