| SergiuBoss11 a întrebat:

M-am dus sa cumpar o apa mineralastraight facestraight face.toate bune si frumoase, gheata in ea exact ce trebuie. ajung acasa si constat:"ba.nene,asta n-are acid,dar cum dracu scrie apa minerala pe ea" am inceput sa citesc, pana la urma intr-un colt foarte mic insesizabil vad scris "APA MINERALA NATURALA PLATA"laughing...m-au jegmanit romanii

38 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Am patit! Tata zicea ca am lasat-o desfacuta si ca i s-a dus tot acidul dar ea nu avea deloc. Dupa am realizat atunci cand am luat inca 1 la fel rolling on the floor

| SergiuBoss11 explică (pentru RainmakerX):

straight facestraight facestraight facebine ca nu au furat extraterestrii acidulstraight face.le fac reclamatie astora de la Wonder spring

| RainmakerX a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Okay,treaba ta...

Sa ma despagubeasca...

Sa-mi dea acidul inapoi

Cu cat? rolling on the floor 2-5 lei?

Sa ti-l dea fara apa rolling on the floor Apa o ai deja smug

Ii cred in stare de orice.laughingazi am apelat prima oara la un parcangiu.i-am dat 3 lei.nu mai scapi nicaieri de astia

Te vezi acolo la tribunal... "Sergiu ____ pretinde de la Wonder Spring o despagubire in valoare de 3 lei pentru pierderea acidului." rolling on the floor
Imi amintesti de profu' de tehnologie din generala. Aluia daca nu-i convenea ceva la un produs, daca i se parea ceva ciudat imediat suna la protectia consumatorului.

Eu sun ca m-au facut sa beau apa plata.iti dai seama, dezamagirea aia a momentului cand te astepti sa ti se prelinga acidul pe cerul gurii si nu se intampla nimic... unii n-ar putea rezista acestei dezamagiri, eu fac parte din categoria oamenilor puternici, am trecut peste, dar un suflet slab?

Doamne, ma omori rolling on the floor Acum inteleg de ce ti-a dat Ramles ignore. Esti bestial smug Tine-o tot asa! Pur si simplu GENIAL!
Pe bune! Imi place cum gandesti, apara-ti drepturile! laughing

M-a scos de la ignore, suntem bff

rolling on the floor Okay atunci. Si eu l-am scos de la ignore smug

| KamaSutra a răspuns:

rolling on the floor)
Bravo tie, asa.ti trebuie

| SergiuBoss11 explică (pentru KamaSutra):

straight facestraight facenu ma pot bucura si eu de sambata.
toate astea dupa ce am fost sa ma inscriu la psihologie si m-au plimbat in tot Bucurestiul.prima oara am fost la unibuc, acolo mi-au zis sa merg la drept si sa intreb, dupa m-au trimis in militari unde e si facultatea de jurnalism, iar apoi in pandurilaughing.

| KamaSutra a răspuns (pentru SergiuBoss11):

laughing vrei sa dai la psihologie? surprise

Da,dar la fara frecventa.la zi merg la ASE finante banci...
ASE-ul e mama la copii, iar psihologia-i pofta inimiilaughing

laughing misto happy
Intotdeauna mi-a placut sa studiez psihologia, mai ales intotdeauna mi-a placut sa studiez omul

In cativa ani, vei reusi.totusi,este foarte greu sa deschizi mintea omului ca sa-i poti patrunde in suflet

| LePotato a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Mda...

| SergiuBoss11 explică (pentru LePotato):

Ce e cu tinesad?

M-a intrebat in a 10-a profesoara ce este psihologia, eu habar nu aveam fiindca nu prea mergeam la psihologie.si eu i-am dat un raspuns tampit, de genul:psihologia este stiinta care studiaza mintea omului pentru a ii vindeca sufletul. mi-a dat 10 si mi-a zis ca as fi bun de psiholog.m-a apreciat si chiar m-am tot gandit sa urmez facultatea aceasta

Adica, ce sa fie?

"Mda..." cand zice cineva "mda..."e in plina agonie. daca pune si majuscule, e clar, nimic nu e bine in lumea lui

"In plina agonie" - Continua ^.^

Ce napasta ai, tinere?

=]]

Poti sa-mi spui ce te nelinisteste

N-am nimic

E foarte greu.dar nu stiu mai mereu oamenii se deschid in fata mea surprise

Ai fi bun ca psiholog happy

| LePotato a răspuns:

Urasc apa platastraight face

Si eu.ar trebui sa o interzica, sau cel putin sa puna ca pe pachetele de tigari semne din alea macabre, morbide ca sa stim sa nu cumparam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci si faci plângere. "Ba domne' astia m-au furat pe fata, nu mi-au dat sticla de apa cu acid". Da-i in judecata, ia-le pana si ultimul banut. :]]

| SergiuBoss11 explică (pentru anonim_4396):

Dau cu ei de pamant.le ard casele, ogoarele de pamant, le trag in teapa familiile pentru aceasta dezonoare ce mi-au cauzat-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cumparat odata o inghetata de capsuni iar pe ambalaj scria ca e de ciocolata, ha...

| Zazy a răspuns:

Eiii, felicitări laughing Ce pot să zic. Cică apă minerală naturală plată. Bucură-te de această minune divină laughing 2 în 1. rolling on the floor

| SergiuBoss11 explică (pentru Zazy):

Daca gaseam o bancnota in dop, atunci da.dar in cazul de fata o apa minerala plata nu le-o doresc nici dusmanilor mei de moarte