| LaughingKarima a întrebat:

M-am gandit, nu ar trebui tanara Noely sa aiba un maestru care sa o invete tainele natiunii noastre? Lasati aici CV-urile iar asa Noely va putea alege pe cine vrea ca si maestru.

18 răspunsuri:
| Geanin a răspuns:

Eu! Eu!
Vreau sa-i vad piciorutele!

Adica, domnisoara Colonel, vreau sa spun ca as prefera sa o indrum pe aceasta tanara, chiar eu Generalul!

| LaughingKarima explică (pentru Geanin):

Asta-i atitudinea generale! Sa speram ca vei fi ales de catre domnisoara Noely.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Hmm,nu inteleg de ce mai cautati un maestru, eu sunt deja aici.

| AlessaLovesYou a răspuns:

Pot sa propun oameni? Pe Kama si Croampa.

| LaughingKarima explică (pentru FABULOSUL6000):

Tu? Maestru? Nu stiu ce sa zic despre asta... dar pana la urma Noely alege nu eu, asa ca, bafta!

| NoelyTheKiller a răspuns:

Trebuie sa aleg? Alege tu pentru mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine e Noely? confused

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Fata noua.

| BlackArt333 a răspuns:

Cand va veni aici?

| LaughingKarima explică (pentru BlackArt333):

A venit deja, e NoelyTheKiller.

| Croampa a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Te rooog! Alege-ma pe mine! Te rog te rog te rog te rog! big grin puppy dog eyes

| NoelyTheKiller a răspuns (pentru Croampa):

O-ok...

| BlackArt333 a răspuns:

Buna ziua! Aici aveti CV-ul meu! Am fost boodyguard in anii 2010~2017. In anii 2006~2015 am fost si ghid!
Deci. Stiu tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta categorie! Acum, ma retrag usor in umbrele insangerate. Ale lui Geanin.
A sunat cam ciudat, straight face stiu. straight face straight face straight face straight face

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Abia mai tarziu tanara Noenly avea sa regrete decizia luata...

| NoelyTheKiller a răspuns (pentru SergiuBoss11):

De ce? Nu am facut bine?

| Croampa a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Yey! Deci eu sunt Croampa, am o katana( la reparat momentan), ascult rock si imi plac animele si creepypasta! Sunt foarte sadic si vreau sa ajung un al doilea Jeff! big grin

D-deci... e ok? Nu te deranjeaza sa fiu eu? puppy dog eyes

| NoelyTheKiller a răspuns (pentru Croampa):

Si eu ascult rock, ma uit la anime si iubesc creepypasta, in special pe Slender.
E ok si nu, nu ma deranjeaza...

| L1feDRAIN a răspuns:

I do not know what is "CV" but:

Vrei taine? Tanaro, nu vreau sa crezi ca-s Satana, dar cred ca putina magie neagra nu ucide pe nimeni.

Maestrul tainelor intregii natiuni, lucrurile din cauza carora au fost ucisi oameni din cauza tot a altor oameni,
pentru ca e o arma periculoasa, care oamenii nu pot indrazni sa-si piarda conducerea din cauza altora care pun mina pe ea, dar eu domnisoara, te conduc in alta lume, unde oamenii ce incalca legile universale, platesc cu propria suferinta si propria viata si propriul timp datorat de Creator.

Cite ciudatenii deja am zis?
Bine, nu contiuni. happy