Eu! Eu!
Vreau sa-i vad piciorutele!
Adica, domnisoara Colonel, vreau sa spun ca as prefera sa o indrum pe aceasta tanara, chiar eu Generalul!
Asta-i atitudinea generale! Sa speram ca vei fi ales de catre domnisoara Noely.
Tu? Maestru? Nu stiu ce sa zic despre asta... dar pana la urma Noely alege nu eu, asa ca, bafta!
Te rooog! Alege-ma pe mine! Te rog te rog te rog te rog!
Buna ziua! Aici aveti CV-ul meu! Am fost boodyguard in anii 2010~2017. In anii 2006~2015 am fost si ghid!
Deci. Stiu tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta categorie! Acum, ma retrag usor in umbrele insangerate. Ale lui Geanin.
A sunat cam ciudat, stiu.
Abia mai tarziu tanara Noenly avea sa regrete decizia luata...
Yey! Deci eu sunt Croampa, am o katana( la reparat momentan), ascult rock si imi plac animele si creepypasta! Sunt foarte sadic si vreau sa ajung un al doilea Jeff!
D-deci... e ok? Nu te deranjeaza sa fiu eu?
Si eu ascult rock, ma uit la anime si iubesc creepypasta, in special pe Slender.
E ok si nu, nu ma deranjeaza...
I do not know what is "CV" but:
Vrei taine? Tanaro, nu vreau sa crezi ca-s Satana, dar cred ca putina magie neagra nu ucide pe nimeni.
Maestrul tainelor intregii natiuni, lucrurile din cauza carora au fost ucisi oameni din cauza tot a altor oameni,
pentru ca e o arma periculoasa, care oamenii nu pot indrazni sa-si piarda conducerea din cauza altora care pun mina pe ea, dar eu domnisoara, te conduc in alta lume, unde oamenii ce incalca legile universale, platesc cu propria suferinta si propria viata si propriul timp datorat de Creator.
Cite ciudatenii deja am zis?
Bine, nu contiuni.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: