| Rony23 a întrebat:

M-am trezit la 6:30 ca imi era sete, deschid frigiderul si beau niste suc de chimicale naturale. Ma plimb prin casa cautand ceva, nici eu nu stiu ce caut, am calcat pe telecomanda, sunt in camera mea. Ma uit la telefon si vad un mesaj nou, probabil ma cauta un prieten. Nu. E de la Vodafone, iar castig bani asa aiurea. Ma bag inapoi in pat, vreau sa dorm, ma inteapa o firmitura. Deschid televizorul, e pe programul Duna. Ciudat, eu nu ma uit pe canalul ala, schimb si dau pe AnimalPlanet. Operatii pe caini. Mi se face scarba si opresc televizorul. Deschid geamul sa aerisesc camera, scot capul sa vad cum e vremea. Vecina de deasupra imi scutura in cap. Las geamul deschis si ma bag din nou in pat. Incerc sa inchid totusi un ochi. Nu pot. Iara au venit sa ia gunoiul, masina aia scartie ca dracu, cei mai corecti oameni la locul de munca, scutura containerele pana pica si rotile de pe ele. Suna cineva la usa, nu am nevoie de storcatoare. Dau drumul la muzica, e buna, e linistita, e jazz...dar nu merge combinata cu masina de gaurit a vecinului schizofrenic. Ma imbrac si scot cainele sa isi faca necesitatile. Niste hodorogi bat covoare, au multa forta, probabil mananca mult spanac. Ma intorc in casa, urc pe scari, liftu e blocat la ultimul etaj. Ma rog. Calm...ma duc sa fac un dus, se ia curentul si centrala se opreste, imi vine un jet de apa rece pe spate. Urlu. Am un caine. Urla si el cu mine, acum nu stiu daca ma aproba sau vrea si el sa doarma. Voi ce credeti?

18 răspunsuri:
| Cocochannel a răspuns:

Eu zic sa-ti faci un blog (numai sa nu te acuze cineva de plagiat) si sa postezi acolo.In rest, multa bafta! happy

| Lonelyheart007 a răspuns:

Eu zic ca ai avut parte de o dimineata nu chiar norocoasa...Si,stai calm nu ti se intampla doar tie, ci tuturor.Toati avem parte de macat 2-3 dimineti asa, dar pe parcurs apare ceva care o sa te faca sa zambesti uitand pentru cateva momente de toate cele intamplate.Mai tarziu o sa iti aduci aminte ce intamplarile acestea si or sa ti se para chiar amuzante, crede-ma! ( : Cat despre cainele tau, cred ca vroia sa te consolezebatting eyelashes

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

42

NOname
| NOname a răspuns:

Eu zic că ai nevoie de o vacanță, un blog, vreo 14 ore de somn și niște dopuri de urechi. Câinele la fel.

| Musique a răspuns:

De la sucul din chimicale naturale se trage.

| Cocochannel a răspuns (pentru NOname):

...cainele de psihoterapie! happy

| 4b a răspuns:

laughing ni mah, cata imaginatia, bine ca te stii expresa...stai dildau, sezi sezi dildau ca Rony23 e un sinihistru...sinihistrulewinking

| Cocochannel a răspuns (pentru Musique):

laughing)

| Urpaniel a răspuns:

"Suna cineva la usa, nu am nevoie de storcatoare"
Răcoros.
În rest, te complici prea mult în a incerca gasirea amuzantului.

| kild a răspuns:

Ar trebui sa scrii o carte ca esti amuzant si ia somnifere

| Firetears a răspuns:

Cred ca s-a reparat liftu'. big grin

| OskarRM a răspuns:

Am senzaţia de déjà vu.

| pyma a răspuns:

Ai început ziua cu stângu. Bagă un joc de glezne că așa nu se mai poate...rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele era inca socat de ce a vazut pe Animal Planet. Oricum el s-a trezit la ora 6 fara 5 si a avut o dimineata mult mai aiurea ca a ta. Numai ca nu poate sa-si faca si el cont pe TPU sa ne povesteasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am trezit la 6:30 ca imi era sete, deschid frigiderul si beau niste suc de chimicale naturale. Voi ce credeti?
Tot ce am citit. Oare găsesc rezumatu pe nea gugăl?

| LittleSue a răspuns:

Ca ai prea mult timp liber.

Răspuns utilizator avertizat
| MCRgurl a răspuns (pentru Grigore1239):

Asta e ceva cam sec dar comentariul tau e super tare frate laughing mult mai amuzant decat intrebarea laughing