Vai..domnisoara Niculina Stoican!
Taica-miu va iubeste!
Poate ii dati si lui un autograf, ca el nu vorbeste porcos, el vorbeste capros
Na, povestea de famile e mult mai lunga, el se trage din capre si maicamea din caini si asa am iesit eu porcoasa.
Http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/232/114/e39.png.
Asta se intampla acum cate sute de ani? Acum, unii parinti vorbesc mai porcos decat copiii.
Spune-i tatalui tau ca ii multumesc din suflet pentru apreciere si daca intr-adevar doreste un autograf, sa vina la "concertele" mele (nu dau mai multe detalii).
Daca e singur (divortat, vaduv) ii recomand sa vina la emisiunea "Te vreau langa mine" de la Kanal D, daca ai intrebari legate de cum ajungi acolo acceseaza www.kanald.ro (desi ma indoiesc ca este divortat).
Vreau sa fac cateva comentarii daca nu te superi.
Tie totusi nu-ti suna urat la urechiuse sa spui ca esti porcoasa pe un site? Te cam jignesti...
Si inca ceva, eu sunt domnisoara? Cat imi doresc sa fiu iar domnisoara! Dar sunt doamna ce sa fac am si baiat...
Pai nu e nici divortat nici vaduv dar isi doreste la fel de mult cum iti doresti tu sa fi din nou domnisoara.
Apoi...Eram si eu sarcastica doamna.
Si inca un apoi...Sa va traiasca baiatu'!
Imi pare rau ca nu pot sa te raportez pentru ca inca nu am acest drept, insa nu atat de rau pe cat crezi tu.Probabil ca tu nu crezi ca sunt cine sunt.Insa mai rau imi pare de tine ca nu ai avut parintii necesar care sa-ti dea educatia necesara si cei 7 ani de acasa, insa tu nu esti vinovat sau vinovata cu nimic, parintii tai sunt vinovati si nu am inteles nimic din fraza " Bella alt cont? "
N-am sa te intreb de acest lucru pentru ca nu ma intereseaza.
Aşe e la ţărani, nu ne învinui, ce să-i fac, dacă am fost cu oili, pe câmp, şi am ascultat doinele de înjurături ale ciobenilor, când berbecii nu vroiau să se suie pe oi, ca sâ avem nniei.
Auzi bre, da cu ce ne baţi, ai un bici ceva, dacă nu, am eu unu facut din chieli di oai, şî ai matale cătuşe?, că la stâna nu era să arestăm oi. Ti aştept la hotel plazza, di pi deal, pat inclus, cină are la bază brânza, caş di oaii, şi lapte de capră, patul e fabricat din lână naturală de berbeci. Te astept cu drag. Grrrrr
Noi nu meritam bătăiță insă tu meriti, drept cadou, câteva ședințe de meditație la gramtica limbii romane!
Nu.
Eu nu am inima.
Apropo, Bella, vezi ca e trecut de 9.
Si in caz ca nu ai observat e TPU! Un site in care ajuti oameni, tu nu ai intrebat nimic, cu ce sa te ajut doamna un pic cam mincinoasa(Niculina Stoican? Nu suntem prosti!)
Cum adica nu am intrebat nimic? Si apropo sunt noua si prea stiu asa multe, daca v-am facut o observatie e ceva rau in asta? Daca am gresit imi cer scuze, pe viitor nu am sa mai gresesc, dar nu m-am putut abtine. Cand am vazut ce limbaj, ce vocabular aveti, am ramas socata si mi-e ciuda pentru ca eu o data am fost batuta cu furtunul de la masina de spalat, de mama mea pentru simplul fapt ca nu am venit la masa.
Auzi daca nu iti place categoria asta si cum vorbim noi du-te unde ai treaba si lasa-ne pe noi cu limbajul nostru porcos. nu mai comenta domnisoara Niculina Stoican pentru ca aici nu iti merge cu vrajeli si alte arfe din partea ta
Batuta cu furtunul de la masina de spalat? Mama mea, nu a strigat iciodata la mine,
M-o bufnit râsu când ţi-am văzut numele, tu copchil ciudat. =]]]
P.S.acă nu-ţi convine...PLEACĂ!
Nu e domnisoara, e toata rupta. Apropo. de cand ai tu cont pe TPU? Lol. s-a gasit ea sa ne dea noua lectii de viata. (Acum ori ma blocheaza, ori imi da vreo 10 voturi "eronate", treaba ta fa!)
Vorbim cum vrem...proasto! Copil copac! Spiridus diliu in cochilie de melc! Nu ne intereseaza ca te batea bunica-ta!