Ma intreb cum ar fi un TPU cu intrebari de genii din care sa nu intelegi o boaba nici cu dictionarul in mana, datorita cuvintelor complexe, complicate si foarte stiintifice
Mai stii ceva i a nu mai vorbi pe la spate de specimenele de pe TPU care se marsupiaza... injura-i direct
ştii, dacă nu ar fi ei, am rămâne doar noi ăştia mai întregi la minte [oi fi eu narcisistă, da' nu mă consider aşa retardă; no way] şi parcă ne-am plictisi. Avem de ce să râdem, să ne minunăm şi să vrem să plângem uneori când vedem că se duce dracu' generaţia asta.
Dar, site ca TPU nu mai există. Aici găseşti de toate.
Poate ar fi mai bine să plece toata prostimea de pe site, poate nu. Chiar că ai ajuns nicăieri.
Pai,cam da ai dreptate, dar poate si TU [] te numeri printre...
Zi tu printre care te numeri
Bine punctat, dar sa stii ca si la T/A sunt prosti precum LadyJ, AnormalLoveJB, ILoveJB si toti babicozaurii astiax_x
Se spune că, în timp, oamenii evoluează ...Prin TPU mi-am dat seama că asta nu mai e o regulă, ci o exceptie.
Nu sunt prosti, doar au gresit categoria.Trebuie sa le mutam intrebarile la T/A
Eu la inceput cand m-am inscris am incercat sa fiu cat mai serioasa si sa dau raspunsuri ca atare.dar cand am vazut cate prostii debiteaza unii am devenit antipatica in ochii lor si realista in ochii mei.nu pup pe nimeni in sezut,daca le convine,bine, daca nu, si mai bine
Mie imi place TPU mai mult pentru astia prosti decat pentru aia intregi la cap laughing
Mai Apache sa vrei sa ma crezi nici-o data nu intru la aceasta categorie ca simt ca degradez daca citesc mai mult de 3 intrebari, cand aud intrebari de genul " Am 14 ani si o am de 15 centimetri daca e bine sau nu? " Ma cac pe mine cand le citesc. Prostia lor nu are margini ma fratilor, nu mai intrati la categoria asta mai baieti.
Toti posteaza 'imi place un baiat/fata si vreau sa ii spun ca il iubest.' nu mai spun alt lucru.
Julyly2089 întreabă: