Azi a murit bunicu'.
Era pe budă şi se chinuia să elibereze cârnaţi dintr-ăia maronii. (N-ai vrea să ştii cât stă boşorogul în baie - intră rareori, dar întârzie ore întregi, nene, ore întregi.)
Să revin: se scremea el acolo ce se scremea, când deodată, scoate un ţipăt scurt şi subţirel, care, pare-se, a fost ultimul sunet scos de el.
Stai să auzi la bunica explicaţie: cică i s-a înţepenit c*catul (hai că mi-am amintit şi denumirea de bază) în fund şi n-a mai putut să respire, . Logica bătrânilor.
Acum vine partea amuzantă (cel puţin pentru mine): grannie nu mai are cu cine să se joace de-a v-aţi ascunselea.
Amintiri din copilarie. de Zombalaul
Mariane! Mai vii odata cu continuarea la povestea aia sau ai uitat de ea? :))
http://www.tpu.ro/......in-zombie/
Cred ca o aman momentan pana imi vine inspiratia cert este ca o fac saptamana asta. : )
Asa sa faci.
Doua clatite se plimba pe stranda una se impiedica si-i cade gemu.Hai razi.Imagineaza-tile cu picioare
Gândeşte-te că unii mai au, la liceu, 3 săptămâni practică. Io m-am înveselit când am auzit asta.
Lol, si eu am practica dar nu ma plang sunt navetist si profu, cei cu steluta [navetistii] vin luni si vineri!
Sa te inveselesc? cauta pe youtube pewdiepie, vizionare placuta, daca il stii [toata lumea-l stie] atunci cauta failarmy si razi putin de aia pe acolo [tot pe yt] altceva, ce poti sa faci sa te inveselesti? asculta si tu cateva melodii gen Pitbull- krazy, DMX - get it on the floor, wiz khalifa-work hard etc...
intra pe xo.ro si uita-te la filme pe acolo, cauta jailbait si uita-te, iti spun ca iti trece totul, te izbeste o senzatie de wtf si de OMG si de alte alea cand te uiti la acest film [sper sa-ti placa ] nu este film pentru cei mici! te marcheaza pe viata daca te uiti la el si ai mai putin de 15-16 ani este gen crima, thriller, drama si are si cateva scene mai mai
Proaspata sotie îi zice soţului:
-Eu calc, eu spal, eu gatesc, parca aş fii Cenusareasa!
Sotul sice:
-Nu ai vrut tu sa ai o viata ca in povesti?
anonim_4396 întreabă: